Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melanomaszűrésre lehet menni...

Melanomaszűrésre lehet menni szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem ugy szokta a borgyogyasz, hogy egy kis nagyitoval megnezi az osszes anyajegyemet. ennek nem sok koze van a szoptatashoz. vagy nem erre gondoltal?
2013. márc. 25. 13:07
 2/7 A kérdező kommentje:
A 20 perces vizsgálat során fotofinder dermatoszkóppal – ami kifejezetten erre az eljárásra használt mikroszkopikus képet készítő eszköz – vizsgálják meg anyajegyeit
2013. márc. 25. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is csak nagyítóval szokta megnézni a doki. Hívd fel őket, az a biztos.
2013. márc. 25. 13:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, közben üzentem nekik, várom a választ.

Ez a biztos.

2013. márc. 25. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Jo, hogy megkerdezted toluk. Azt hiszem az annyival tobb, hogy le is fotozza, eltaroljak, hogy legkozelebb ossze lehessen hasonlitani, valtozott-e a szine, merete...
2013. márc. 25. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsánat a hülye kérdésért. Ilyen vizsgálatkor teljesen le kell vetkőzni bugyira és melltartóra gondolom, sőt még a melltartót is le kell venni, ha a mellen is van anyajegy, ugye? Rajtam elég sok anyajegy van és van több a mellemen is, fenekemen is. Az egyik barátunk (férfi) bőrgyógyász és ő megcsinálná nekem a vizsgálatot ingyen vagy jutányos áron, de eléggé zavarna, hogy meztelen vagyok előtte.

Össze szoktunk járni velük, rendszeresen találkozunk.

Ti elmennétek így hozzá a vizsgálatra, vagy inkább máshoz mennétek?

2013. márc. 25. 14:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Ha a mellen is van anyajegy, akkor nyilván le kell venni a melltartót.

Én ezt néztem ki:

[link]

Inkább fizetnék érte, de ne nézegesse a pucér testemet egy barátom se, én így gondolom

2013. márc. 25. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!