Nagyon szűkösen élünk, szeretnék elmenni dolgozni. De nem nagyon értem a bölcsis dolgot. Hogy is van ez? Valaki volt hasonló cipőben?
Férjem pár hónappal ezelőtt még 120 ezret keresett + 5000 erzsébet utalvány + 5 ezer szép kártya. Én csak a gyest és a családit kapom mivel nem volt munkaviszonyom (egyetem alatt szültem). Férjem most már csak 60 ezret kap fizetést (ugyan ennél a cégnél), így nem tudunk sokáig fenn maradni.
Gyermekünk 2 éves. Hogyan működik ebben az esetben a bölcsibe adás?
Nincs más lehetőségem, férjem szülei meghaltak, nekem csak apukám él, de ő is sokat dolgozik, nem tudom kire hagyni, de muszáj lenne elmennem dolgozni.
Magaddal beszélgetsz :D
Az óvodához szükséges készségek képességek, fejlődési mutatók tehát a következők:
képesség az önálló evésre
szobatisztaság
gyermek már tolerálja az anya akár órákig tartó távollétét, nem okoz ez számára különösebb szorongást
beszéd kialakulása, képes legyen a gyermek verbálisan kifejezni amit szeretne
játszótársak, más gyermekek partnerként való kezelése
alkalmazkodóképesség a társas helyzetekhez
viszonylagos önállóság az öltözésben (esetleg kis segítséggel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!