Férjem vidékre ment dolgozni,15 hónapos fiamnak nagyon hiányzik. Más is volt hasonló helyzetben?
Meselj neki gyakran az apjarol, biztasd, hogy visszajon, nem tunt el, mutass neki kepeket, tereld el a figyelmet. Csavarogjatok amennyit csak tudtok, az sem baj, ha elviszed vendegsegbe magaddal, akar alhattok a nagyszuloknel is, hogy uj ingerek erjek, emberek kozott legyen.
O is olyan, mint a felnottek: minel kevesbe van lekotve a figyelme, annal erosebben erzi a hianyt, banatot.
Nalunk is hasonlo a helyzet, annyi, hogy ket gyerek van, a nagyobbik 23 honapos, a kisebbik 8 es fel honapos mult es a ferjem ket honapja ment kulfoldre dolgozni, azota nem is lattuk, nem tud latogatni, webcamozni szoktunk, akkor nagyon boldog a nagyobbik fiu (o rettenetesen apas), utana annal hisztisebb, amiert mar nem latja az apjat. Es meg jo ideig nem is latjuk.
Kemeny helyzet, eleinte egyedul voltam veluk, probaltam ugy megoldani, de nagyon-nagyon anyas lett, fel, hogy engem is elveszit, ordit, ha kimegyek a szobabol, ordit, ha bezarom a wc ajtot, ordit, ha ugy ebred, hogy nem vagyok mellette, vannak napok, amikor kb egesz nap ordit. Sajnalom nagyon. Igy en most utra keltem, hol az egyik nagyszulonel vagyunk, hol a masiknal, igy jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!