Mit tegyek? Tud segíteni valaki, vagy hasonló helyzetben valaki?
22 hónapos a kislányom és eddig is volt baj az alvásával, mert még mindig eszik egyszer vagy kétszer éjszaka, de az utóbbi két hónapban kegyetlenül zajlanak az éjszakák főleg a hajnalok. Este 9 körül elalszik szépen, majd éjfél után felébred eszik és nem akar vissza aludni, ma éjjel pl.3-kor felébredt és fél 6-ig hányásig hisztizett. Én mindent elkövettem,hogy jó legyen Neki.Evett kétszer is, ivott is, tisztába tettem, magamhoz vettem hátha velem alszik de inkább elkezdett beszélgetni, játszani, rugdosni, visszavittem akkor újra hiszti de olyan örjöngősen.....ha leültem az ágya mellé az aránylag jó volt, de nem aludt.Viszont álmosnak álmos mert ásítozik.Adtam neki viburcol kúpot de az sem segített.És ez már így megy régóta most meg nem lehet reggel fél 10-kor sem felkelteni.....
valaki tud valami jót írni? Segíteni?Hol rontottam el????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!