Mi lehetett a baj, mit ne tegyek újból hasonló helyzetben?
Szerintem a 2 kaja keverésével nem lehetett baj..,de ez csak az én véleményem..
Szerintem annyira ízlett neki amit adtál neki üvegeseket,hogy nem bírt leállni vele és ahogy a többiek is írták,túlette magát még a rákövetkező tejjel.. :)
Mennyi idő telt el a két kaja közt? Nem lehet hogy túl hamar kapta a tejet utána? Vagy lehet hogy abból is sokat evett és azt már nem bírta befogadni a kis gyomra és hát valahogy gyorsan helyet csinált magának..?
Szerintem is sokat eszik :-( mármint nem sajnálom tőle, csal mi lesz később, mikor már jár is? :-O amúgy nem kövér, mert nincs 9 kiló a közel 80 centijéhez.
lehet, nagyon ízlett neki az a vacsi, valóban. ezt ugye fél 7-kor kapta, a szopit meg 8 előtt valamivel, ahogy lenni szokott. szóval az időzítés okés volt, csak hát a mohóság... :-)
ma egyébként visszavett már kicsit az adagokból, 200 körülre, de vacsiból ma sem adta alább 250-nél. nem méricskélem, csak a 250 millis tálka csurig volt céklafőzelékkel, megkeverni alig lehetett és bevágta fél 7 körül, 8 fele meg ugyanúgy rászivornyázta a két cicit. :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!