Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A sok Hanna, Anna, Jázmin...

A sok Hanna, Anna, Jázmin között én teljesen más nevet szeretnék adni kislányomnak, ez bűn?

Figyelt kérdés
Nem Dzsesszika szintű névre gondolok.

2013. máj. 9. 12:50
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
46%
Jól elfajultak itt a dolgok. Én csak azt nem értem,h a kérdezőt miért kellett igy letámadni,h ezt irta,nem vagyunk egyformák,nem tetszhet mindenkinek ugyan az a név. Igaza van,h tucatnevek lettek,és akkor mi van? Miért lenne ez sértés? Attól,h azok,még nekem pl nagyon tetszik az a név,h Jázmin és nem sértődöm meg,ha esetleg vki tucatnévnek titulálja.
2013. máj. 10. 07:16
 52/54 anonim ***** válasza:
49.-es. Igen jól megfogalmaztad hogy mi lesz a baba legnagyobb gondja... :)
2013. máj. 10. 12:31
 53/54 anonim ***** válasza:
Ha egyszer lányom lesz, Zsuzsannának fogják hívni. Szerintem gyönyörű név, és nem igazán érdekel, hogy mennyire lesz népszerű 5-10 év múlva.
2013. jún. 10. 21:00
 54/54 anonim ***** válasza:

Rettenetes, mikor a szülők azt várják, hogy majd egy ritka/szokatlan névtől a gyerekük egyedi és különleges személyiség lesz. Ez olyan, mint mikor kamaszként felborotválja az ember a haját vagy befesti zöldre, és közben vigyorog, hogy hú, megismételhetetlen lett - csak éppen a tizenéves korszak erről szól, a szülők meg elvileg érett felnőttek.

Szerintem borzasztó nagy kár lenne egy nektek tetsző nevet eldobni csak azért, mert az "nem különleges".

2014. okt. 1. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!