Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A sok Hanna, Anna, Jázmin...

A sok Hanna, Anna, Jázmin között én teljesen más nevet szeretnék adni kislányomnak, ez bűn?

Figyelt kérdés
Nem Dzsesszika szintű névre gondolok.

2013. máj. 9. 12:50
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
90%
Igen, bűn, el fogsz kárhozni.
2013. máj. 9. 12:51
 2/54 anonim ***** válasza:
93%
te is tudod, hogy nem. minek erről kérdést feltenni? mindenki olyan nevet választ a gyerekének, amilyet akar.
2013. máj. 9. 12:52
 3/54 A kérdező kommentje:
Igazán vicces... Arra gondoltam, hogy aki nem áll be a sorba, ferdén néznek rá, sőt valaki szóvá is teszi. Végül is sorry, az én gyerekem nem lesz az 50 milliomodik Hanna.
2013. máj. 9. 12:53
 4/54 A kérdező kommentje:
Családban történt, szóvá tették mi miért nem megyünk rá erre az X éve tartó divathullámra.
2013. máj. 9. 12:54
 5/54 anonim ***** válasza:
76%
Seni sem kotelez ra, hogy gyakori nevet adj a gyereknek. Egyebkent ma lehet hogy a Hanna gyakori, par ev mulva meg talan a Nauszika lesz mindennapos es sehol egy Jazmin.
2013. máj. 9. 12:54
 6/54 anonim ***** válasza:
91%
Egyebkent az en lanyom epp Anna. Tizenevesen dontottem el, hogy ez lesz a neve a gyerekemnek, ha lesz es marhara nem erdekelt, hogy milyen gyakorisagu adott evben.
2013. máj. 9. 12:55
 7/54 anonim ***** válasza:
89%

Nem.

Ha lányom lesz, Veronika lesz.

Az oviban (kiscsop) is tök normális, aranyos lánynevek vanna: Zsófi, Csenge, Bíborka, Anna :), Petra, Mira, Bernadett 2x.

2013. máj. 9. 12:56
 8/54 anonim ***** válasza:
62%
Lányomat Misellnek hívják :) De nekem nagyon tetszik a Viktória, Izabel, Mia, Zara. De ha hagyományosabb nevek tetszenek szerintem mostanában ritkább a Mónika, Flóra, Fruzsina. De még akár a Dorottya és a Rebeka is szép lehet. Regina, Klaudia vagy az Andrea. Ilyesmikre gondoltál? Egyébként nem bűn hogy nem akarod hogy az oviban a csoportban a 3. Hanna legyen a tied. Bár az én lányom neve pont a te által említett Dzsesszika tipusú nevek közé tartozik, de az tuti hogy az egész városban max 3 ilyen nevű lány van. :)
2013. máj. 9. 12:56
 9/54 anonim ***** válasza:
33%

úgy gondolom, hogy azért van nevünk, hogy megkülönböztessük magunkat a többiektől.

ha mindenki Anna, akkor mi értelme? :)

egyébként nem is értem miért vannak ilyen divat hullámok, miért jó az a szülőnek, hogy az iskolában a 20 lányból 15-nek ugyan az a neve lesz? nálunk is az oviban egy csoportban van vagy 6-6 Anna meg 3 Hanna, 5 Lili... ez miért jó? :)

én fiam régi magyar ritka nevet kapott. akkor tényleg ritka név volt, leginkább a nagypapákat hívták csak így :D

most meg benne van a 10 leggyakoribb névbe. én nem örülök neki :)

2013. máj. 9. 12:59
 10/54 anonim ***** válasza:
82%
Kedves kérdező viccet félretéve nekem úgy tűnik, h te csak a melledet jöttél verni, h bezzeg a te lányodnak nem lesz tucatneve és közben vérig akarod sérteni az ilyen nevű lányok szüleit.
2013. máj. 9. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!