Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A sok Hanna, Anna, Jázmin...

A sok Hanna, Anna, Jázmin között én teljesen más nevet szeretnék adni kislányomnak, ez bűn?

Figyelt kérdés
Nem Dzsesszika szintű névre gondolok.

2013. máj. 9. 12:50
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Nem nekik kell, hogy tetszen.
2013. máj. 9. 13:18
 22/54 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem, a maga módján klasszikus, elegáns név.
2013. máj. 9. 13:19
 23/54 A kérdező kommentje:
És nem kell idegen helyesírás szerint leszpellingezni, ha erre gondolsz...
2013. máj. 9. 13:20
 24/54 anonim ***** válasza:
74%

Az, h tucatnévnek kiáltod ki, igenis sértő, bár az én gyerekem neve nincs az első tízben, szóval engem nem sért speciel. A Viktóriát egyszer én is felvetettem itt, mikor még nem tudtuk, h fiunk lesz, de jól le lettem hurrogva, h ugyanolyan tucatnév, mint a többi.

Tízes voltam.

2013. máj. 9. 13:24
 25/54 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó...

TE használtad a "tucatnév" kifejezést, ÉN NEM.

Szerintem menj pszichó dokihoz a paranoiáddal. Egyébként meg, ne gyere ide magadat felidegesíteni, számtalan más kérdés van, ott töltsd ki a frusztrációdat másokon, én nem vagyok rá kíváncsi.

2013. máj. 9. 13:27
 26/54 anonim ***** válasza:
83%
Tudod azon is elkéne gondolkozni,hogy az emberek miért választanak megszokott nevet?? Egy adott név ha "tucat"név lesz annak oka van:szép,dallamos,jól hangzik... Én is különleges nevet szerettem volna adni,de rákellett jönnöm,hogy nem biztos,hogy jobb lesz viselnie.sokszor esetleg furcsán néznek majd,felmerül bennünk,hogy ez most fiú vagy lány név,esetleg az is,hogy szegény gyerek,hogy lehetett ilyen nevet adni neki.ha esetleg hivatalos papírhoz kell a neve vagy bármi akkor betűznie kell majd minden esetben stb stb... még sorolhatnám. Ismerek ilyet és sokszor biztos nem lehet kellemes amikor visszakérdeznek,hogy még egyszer a nevét?Ha meg nem választasz túl különleges nevet,akkor meg simán előfordulhat,hogy azzal a névvel találozol az oviban,suliban. pl most az ovis csoportba 1 Hanna sincsen,viszont van 3 Petra. Szóval ez kiszámíthatatlan... :) nyugodtan lelehet pontozni :))
2013. máj. 9. 13:32
 27/54 A kérdező kommentje:

29:

Értem én a te álláspontodat, de minket ez a veszély nem fenyeget, nem "mesenevet" választottunk, benne van a választható nevek listájában.

Én nem pontoztam senkit, se le, se fel. Egyedül 10.

2013. máj. 9. 13:35
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el a kérdésed: a vége az, hogy ez bűn?

Mi lenne a bűn, adni egy nevet, ami valószínűleg anyakönyvezhető? Az nem bűn...

Ha vélemény kell róla, akkor írd le, mi az a név, mert azt már írtad, hogy elegáns vagy mi. Lehet, hogy másnak nem az. Ízlések és pofonok.

2013. máj. 9. 13:37
 29/54 anonim ***** válasza:
85%
Nem lenne veszekedes, ha nem ragadod ki a neveket. Ha csak annyit irsz, hogy nem gyakori, de nem is tul kulonleges nevet akarsz adni a gyerekednek, senki nem ugrott volna ra. Igy viszont sertheti azt, aki az altalad felsorolt nevek kozul valasztott, hogy o "beallt a sorba", holott lehet hogy pont a nagymamaja tiszteletere adta a nevet, vagy gyerekkora ota errol a nevrol almodozott.
2013. máj. 9. 13:37
 30/54 anonim ***** válasza:
77%
Akkor legyen ekkora az arcod, amikor a családod kritizál. Nekik mondd el személyesen, hogy nem számít a véleményük.
2013. máj. 9. 13:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!