Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A sok Hanna, Anna, Jázmin...

A sok Hanna, Anna, Jázmin között én teljesen más nevet szeretnék adni kislányomnak, ez bűn?

Figyelt kérdés
Nem Dzsesszika szintű névre gondolok.

2013. máj. 9. 12:50
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom neve HANNA! Már a fogantatás előtt eldöntöttk, hogy így fogják hívni. Fel sem merült más variáció. És nem is érdekelt, hogy mennyire gyakori vagy sem. Mellesleg egy Hannát sem ismerünk...
2013. máj. 9. 15:15
 42/54 anonim ***** válasza:
73%

Na kaptam egy ilyen privát üzenetet:

"A JÓ ÉDES ANYÁDNAK NAGY AZ ARCA, ANNAK. KÖCSÖG."

2013. máj. 9. 17:41
 43/54 anonim válasza:
0%
42-es! És nem gondolod, hogy talán el kéne gondolkodni, hogy miért kaptad? :D
2013. máj. 9. 17:54
 44/54 anonim ***** válasza:
79%
Bármennyire is gondolkodom nem tudok rájönni mi jogosítja fel a kérdezőt arra, hogy az édesanyámat szidja.
2013. máj. 9. 18:25
 45/54 anonim ***** válasza:
87%
42! Küldd tovább a moderátor oknak es kitiltják a kis kedves üzenet küldöt.
2013. máj. 9. 18:46
 46/54 anonim ***** válasza:
73%

42.

Én meg egy olyat, h "IDIÓTA A TE JÓ ÉDESANYÁD" és szmájli

Igazi futóbolonddal van dolgunk :)

2013. máj. 9. 18:54
 47/54 anonim ***** válasza:
89%

Én kérdeztem hogy unatkozik e a kérdező?

Hát tuti nem normális már eleve a kérdése sem meg a válaszai. Nagyon durva hogy milyen nemnormális emberek vannak itt!

Tényleg ki kéne tiltani!,,,

2013. máj. 9. 19:05
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányomnak,ritka,de szép neve van,magyar nevet kapott.A következő kislányunk(pocakban van) a Fruzsina nevet kapja.Nem bűn,hogy nem adsz neki Anna stb. Nevet.Nekem anyósom Anna,és majdnem meg kövezett a Fruzsina miatt,h miért nem Anna lesz.De pl nekem sem tetszik az Anna,Kata,Zsófi,Sára.Van akinek bejön,van akinek nem.Nem vagyunk egyformák.De a ti babátok,csak nektek van jogotok nevet adni neki.Ne foglalkozz a család véleményével,én kerek perec közöltem h mi lesz a neve,akinek nem tetszik,nem szól hozzá.
2013. máj. 9. 19:07
 49/54 anonim ***** válasza:
91%
47. a vicc az, h egyik válaszában ok nékül nekem támadt, sértegetett, ismeretlenül elhordott mindennek. azóta (nem az én kérésemre) törölték is a válaszát a moderátorok. erre reagáltam hozzá képest szépirodalmi stílusban. ezt meg ilyen gyáván, privátban kéri ki magának, mert bántja azt a beteg lelkét. szegény kislány. nem a neve lesz a legnagyobb problémája...
2013. máj. 9. 19:13
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Az a probléma, hogy rám is furcsán néznek, mert egy olyan nevet választottam, ami külföldi, bár anyakönyveztethető. Mindenki támad, hogy magyar gyereknek magyar nevet. Nos nem igazán érdekel. Sőt, akkor is ezt a nevet kapja majd a lányom, ha pár év múlva ez lesz a legnépszerűbb név (bár erre nem sok esélyt látok). Adja mindenki azt, ami neki tetszik, butaság másokat erről kérdezgetni, mert mindenkinek más név tetszik( van akiknek az általad felsorolt Jázmin a gyerekkori szerelme, miért változtatná meg? azért mert más anyukáknak és apukáknak is ez a kedvencük?) ahogy más szín, más dal, más étel/ital a kedvence.
2013. máj. 9. 19:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!