Ti mennyit dolgoztatok a gyerekvállalás előtt? (Hány évet? ) Várandósan is dolgoztatok? Mennyi ideig?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 16:28
11/20 anonim válasza:
8 évet dolgoztam. A terhesség 7. hetében elöntött a vér, kórházba kerültem és végig feküdnöm kellett, így onnantól már nem tudtam dolgozni.
12/20 anonim válasza:
4 évet dolgoztam előtte, két hónappal szülés előtt mentem szabira, mert oda vissza naponta két és fél órát utaztam, már nehezen bírtam , meg hideg tél volt.
13/20 anonim válasza:
16 évet dolgoztam előtte, 7. hónapig terhesség alatt
14/20 anonim válasza:
Előtte 14 évet dolgoztam. Várandósan a 6. hónapig.
15/20 anonim válasza:
7 évet dolgoztam előtte, a terhesség 8. hónapjáig bejártam.
16/20 anonim válasza:
12 évet dolgoztam előtte.Várandósan 33.hétig.
17/20 anonim válasza:
9 évig dolgoztam előtte,39-ig héten mentem szabira,egy hetet voltam otthon.
18/20 anonim válasza:
6 évet dolgoztam előtte, és 29 hetes terhes koromig.
19/20 anonim válasza:
2 évet dolgoztam előtte folyamatosan. Azelőtt még csak "dolgozgattam" itt-ott.
A terhesség 32. hetéig dolgoztam amúgy.
20/20 anonim válasza:
16 évet dolgoztam előtte.
36.hétig dolgoztam 2 műszakban,mindennap 40km-t vezettem a munkahelyemre(majd vissza),mivel másik városba költöztek,szerencsére csak 1,5hónapot jártam így,előtte buszoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!