Ti mennyit dolgoztatok a gyerekvállalás előtt? (Hány évet? ) Várandósan is dolgoztatok? Mennyi ideig?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 16:28
2/20 anonim válasza:
Várandóssag is, igen, a nyolcadik hónapban mentem táppénzre. Felszolgáló voltam egyebkent egy kávézóban.
3/20 anonim válasza:
3 évet. Igen. Szülés előtt 2 hónappal mentem el kb.
4/20 anonim válasza:
3 évet. 5 hónapos terhesen mentem táppénzre.
5/20 anonim válasza:
6 évet, nem dolgoztam terhesen. Rögtön táppénzre mentem , mert barnáztam, kórházban is voltam.
6/20 anonim válasza:
5 évet (+ diákmunka középiskola mellett)
A 36. hétig dolgoztam, de voltam 4 hét táppénzen mert az elején nagyon hánytam, fogytam is, ami aggasztot.
Meg ügyfélszolgálaton voltam, sem az ügyfelek sem a kollégák nem lettek volna boldogok ha... szóval mindenkinek jobb volt, hogy otthon voltam.
7/20 anonim válasza:
5 és fél évet. 6 héttel szülés előtt hagytam abba a munkát.
8/20 anonim válasza:
14 évet dolgoztam elötte,a 4.hónapban mentem táppénzre mert havi 230 órát dolgoztam és azt nem bírtam már de ha ajánlottak volna rövidebb munkaidőt akkor még dolgoztam volna tovább.
9/20 anonim válasza:
11 évet dolgoztam előtte.
1. gyerkőcnél a 4. hónapig (36 évesen)
Most várom 2. babót és a 8. hónapig dolgozom.
40 éves tanár.
10/20 anonim válasza:
3 évet (+ diákmunka 4 év).
13 hetesen hagytam abba a munkát mert veszélyeztetett terhes vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!