Miért van az, hogy egy 23-25éves nőt fiatalnak tartanak sokan az anyasághoz? Nem ez lenne a legjobb idő?
Utolsó, az első kommentemben pont ezt írtam le. De, sajnos ezzel nem értenek egyet.
19hkm.
De akkor mindenkinek jogában áll az is,hogy elfogadjon egy véleményt vagy sem.Azon kiakadni,mert valaki nem fogadta el a véleményed ugyanolyan mint a másik oldal aki itélkezik és birál kor vagy bármi alapján.
Remélem,hogy ez csak a terhességi hormonok nálad ha Te érett nőként érzed s annak is tartod magad:)
Kedves 19 hkm!
Most mégis melyik hozzászólás akasztott ki? Itt Te vagy az egyetlen, aki vitatkozik. Senki nem írt olyat, hogy minden fiatal felelőtlenül vállal gyereket. Itt csak azt írtuk, többek között én is, hogy én nem tudtam volna 23 évesen gyereket vállalni, mert nem volt semmim. Többen azt írták, hogy a 20 éves korosztály nagy része szintén nem teremtette még meg a gyerekvállalás feltételeit. Ez nem sértő rád nézve, ez tény. Nem jelenti azt, hogy te felelőtlen lennél. Te kezdtél el beszólogatni az időzőjeles érett 30 felettizéssel, meg azzal, hogy úgy látszik fáj az igazság. Előtte senki nem szólta le a fiatalon gyereket vállalókat.
Szerintem nem a hormonok, teljesen megállja a helyét a válaszom, és ebben a témakörben a meglátásom, senkit nem hurrogtam le, főleg nem az első kommentemben!
Itt befejeztem, teljes mértékben felesleges. Csak én, arra lennék kiváncsi, hogy: miért kell ítélkezni?:)
"Nem húzom fel magam, csak a PRIMITÍVSÉG... Nem csoda, hogy ennyi "okos" ember ül olyan helyeken ahol nem kéne...."
ez talán nem ítélkezés, mások bírálata, vmire való alkalmasságuk kétségbe vonása?
Én sem értem miért kellett ebből vitát kavarni. Van akinek már megvan 20 évesen mindene, van akinek 40 évesen semmije. Van aki akar előtte tartalékot, van aki azt mondja hogy majd lesz ahogy lesz, úgyis felnő a gyerek.
Én vállalom hogy anyagias vagyok, egy kis karrieristasággal megspékelve:) Ezért szülök 31 évesen. Aki meg nem ilyen, az nem ilyen. Ez nem gond. Én azt az egyet nem bírom - és látok ilyet a környezetemben - amikor az a nyamvadt kis gyest várják a fiatal anyák ami huszonvalahányezer, de ennyit kapnak mert nincs munkaviszonyuk. Közben a barátjuk munkanélküli. Úgyhogy ő is kb ennyit kap. És tartatják magukkal közben a szülőkkel. Ott vannak fiatalon mindketten és ahelyett hogy tennének a jövőjükért várják, hogy a sültgalamb a szájukba repüljön. Nem fog soha.
De az ő dolguk, nem az én életem, nem az én gyerekem. Ha nekik ez jó csinálják. Csak közben ne sírjanak hogy nincs pénz pelenkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!