Miért van az, hogy egy 23-25éves nőt fiatalnak tartanak sokan az anyasághoz? Nem ez lenne a legjobb idő?
Ó, és még annyi, hogy tudom itt nem illik értelmes választ adni, mert akkor le leszel pontozva!!!!
Azt kell nézni, hogy a kérdező mit akar hallani, és úgy kel válaszolni!
A 19hkm aki 24 eves, igaza van! Igaz en 38 eves vagyok, de ne is haragudjatok valaszolok! Miert itelkeztek eletkorunk szama alapjan? Nezzetek magatokba.
Gratulalok a babhoz 19hkm!
19.
tényleg nagyon érett lehetsz, ha a gyakorin mindennapos igazságtalan lepontozás annyira fáj, h külön fejezetet szentelsz neki, amiben caps lock-kal ordibálsz. pl ilyenek alapján dönti el a környezeted, h mennyire vagy kiforrott, érett, magabiztos és kiegyensúlyozott személyiség. ha érted, mire gondolok...
Nagyon érett lehetsz Te is, hogy a Caps Lock benyomása nálad kiabálást jelent. Az kihangsúlyozás, mint amikor szövegkiemelővel kihúzol egy sort:)
Ha már megint ilyen alapján ítélkezel fogj kezet önmagaddal, és a hozzád hasonlókkal. Pont.
hogy érted, hogy pont? így:. mert akkor meg elég csak ezt a karaktert leütni :))
nőj fel és ne idegesítsd magad hülyeségeken, mert kikészülsz és nevetségessé válsz mások szemében.
("Ne írj csupa nagy betűvel, ez netikett vétség!"
Egyébként ez netes "szabály, hogy a csupa nagybetű kiabálást jelent.)
Ha az értelmes hozzászólás nevetségesnek számit, nevess csak!:)
Én azokon nevetek, akik szelektálják az embereket koruk és nemük alapján. Őszintén utolsó, Te ezel egyetértesz? Persze, hogy felbőszül az ember, hogy ismeretlenül ítélkeznek.
Másrészt nem teszem magam nevetségessé, értelmes NŐNEK mondom magam, és elmondom a véleményem, kinek ez nem tetszik nem kötelező elfogadni.
De, ez pont olyan mint mikor egy romát általánosítanak, mert a többsége olyan.
21-es ezt hogy érted? És mi alapján gyanúsítasz meg,hogy én bárkit is lepontoztam???
nem én voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!