Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy 23-25év...

Miért van az, hogy egy 23-25éves nőt fiatalnak tartanak sokan az anyasághoz? Nem ez lenne a legjobb idő?

Figyelt kérdés
Neked mi a véleményed erről?
2013. máj. 3. 17:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
50%

Nos, BÁRKInek lehetnek anyagi problémái a mai világban, függetlenül attól, hogy hány éves!

A barátnőm 31 éves párja 40. A nagy "okosok" szerint ők már érettek. Sem anyagilag nem érrettek, sem agyilag nem. Előnybe részesítik a bulikat stb. De, ezt ők mondták, és igazuk van!

Én 24 éves vagyok 19hkm. Van egy 35 éves párom, és egy albérletünk!

Na, most biztosan sokan felhúzzák a szemöldöküket, de Albérletben lakunk:)

Nincsen hitelünk, nagyon jól élûnk boldogan lassan 4 éves kapcsolatban:)

És igen, nincsen 2 év munkaviszonyom, de nem hátrány.

A párom keres annyit, hogy jó legyen mind a hármunknak!

450.000forint egy hónapra szerintem nem rossz egy családnak! Szerencsés vagyok. Van 2 szakmám, elmehetek fodrásznak is, és bankba is el tudok helyezkedni!

Lényeg ami lényeg, vannak kivételek, vannak felelőtlen HUSZONÉVESEK,vannak felelőtlen HARMINCON TÚLIAK IS!!!

Sajnos nem lehet korcsoportra szelektálni ezeket.

Teljesen egyénfüggő ez a téma!

Bárki bármit mondhat, egyéne válogatja!

Szép napot!!

19hkm

2013. máj. 3. 18:25
 12/37 anonim ***** válasza:
62%

utolsónak igaza van. sokan érvelnek azzal, h 30 körül érnek be a dolgok: karrier, lakás autó, stabil párkapcsolat. de a mai világban az is nagyon gyakori, h épp a 30-as éveik közeépn, végén, vagy 40 körül dőlnek be minden, viszi a bank a lakást, kocsit, bukik az éveken át biztosnak látszó munkahely. a válásról nem is beszélve. és akkor 40-hez közelítve van ugyanott sok ember anyagilag, mint huszonévesen... mehet a szüleihez vagy albérletbe.

ez az érvelés már elavult, egyáltalán nem veszi figyelembe a mai társadalami és szociális viszonyokat

2013. máj. 3. 18:31
 13/37 anonim ***** válasza:
52%
Aki egyetemre járt 23-24 éves koráig és nem tartja el egy 10 évvel idősebb hapsi az nem tud 23-24 évesen gyereket vállalni.
2013. máj. 3. 18:34
 14/37 anonim ***** válasza:
82%
A legtöbb ilyen korú nőnek vagy idősebb a párja aki eltartja, vagy a szülőktől kapott segítséget (lakást pl.). Nem hiszem, hogy egy 23-25 éves a saját keresetéből vett már magának hitelmentes lakást. Egyébként én nem tartom fiatalnak őket. Én 22 vagyok, hát 23 évesen biztosan nem fogok szülni, némi alap is kell azért, hiába ez biológiailag a "legjobb idő".
2013. máj. 3. 18:37
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen ezt írtam én is hogy valljuk be az a ritkább hogy 23 éves nő és akkor a pasi annyival idősebb mondjuk hogy már befutott és egzisztenciálisan bebiztosította magát. Mert egy pasi is mondjuk huszoniksz évesen lássuk be ritkán tart ott anyagilag SAJÁT erőből hogy akár több hónap vagy 1-2 év "krach" is beleférjen (pl. munkanélküliség stb.)

Nincs ezzel semmi baj ha valakinek így van (mint fentebb írtam) csak ez a ritkább, és nem ez jut az embernek elsőre eszébe mikor 23 éves emberekre gondol.

2013. máj. 3. 18:38
 16/37 anonim ***** válasza:
41%
Mert a magyar ember imád beleszólnia másik életébe,és mert sok anyuka irigy mert ők csak 30-35 felett szültek erről van szó,biológiai szempontból a legjobb idő 20-28 között,és azért elég sok 20 éves jól áll anyagilag,szerintem ezt hagy döntse mindenki maga nem köpködni kell meg ítélkezni attól,hogy valaki 23 évesen nem rendelkezik semmivel a többinek már lehet lakása stb.
2013. máj. 3. 19:10
 17/37 anonim ***** válasza:
37%
Már ne is haragudjatok, de szerintem gusztustalan, hogy mindenki le lett pontozva, aki nem ítéli el a 23-25 (illetve magát a fiatalon történő) gyermekvállalást.
2013. máj. 3. 19:40
 18/37 anonim ***** válasza:
76%
23 é vagyok, hát lehet rossz körökben forgok de 28 csoporttársam közül 2nek van lakása (budapest) mert a szülein-nagyszülei vettek...senki másnak nincs így különösebben semmije, most kezdjük az életünket. Nem hinném, hogy ez egyedi.
2013. máj. 3. 20:03
 19/37 anonim ***** válasza:
57%

Nyugodtan lepontozhattok, én vagyok a 24 éves 19hkm. Nem tudom miért, úgy látszik fáj az igazság!!!

Igen, kedves lepontozók!!!! Gondolom mind az "érett" 30 feletti kategóriába vagytok!

ŐSZINTÉN SZERETNÉK GRATULÁLNI MINDAZOKNAKNAK, AKIK AZ ÉLETKOR ALAPJÁN DÖNTIK EL AZ ILLETŐ DÖNTŐKÉPESSÉGÉT ILLETVE ÍTÉLŐKÉPESSÉGÉT, S NEM UTOLSÓ SORBAN SIMÁN ELDÖNTIK, HOGY KI MILYEN FELADATRA ÉRETT!!!!!

Szeretnék nekik gratulálni, hiszen ilyen felfogással NYILVÁN INTELLIGENSEBBEK ÉS ÉRETEBBEK!!!!!

19hkm

2013. máj. 3. 21:22
 20/37 anonim ***** válasza:
52%
Azért ennyire szerintem nem éri meg egy lepontozáson így felhúzni magad kedves Utolsó! :)
2013. máj. 3. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!