Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok volt az oviban Anyák...

Nálatok volt az oviban Anyák napja?

Figyelt kérdés
Nekünk nem volt, annyira csalódott vagyok!
2013. máj. 3. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

5 vagyok.Kösz a lepontozást,tényleg jó sok megkeseredett,boldogtalan anyuka lehet ezen az oldalon....

Én szeretek vitázni(a szó jó értelmében)érvelni,de ez hogy így lepontoznak egyesek... :(

Ezek szerint gáz,hogy a mi ovink készül az anyák napjára! :) Sebaj! :D

2013. máj. 3. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:
10 én nyomtam a zöld kezet,mert részben egyet értek veled!Viszont a mi ovink nincs így lekorlátozva amiket írtál,sőt! 5 voltam
2013. máj. 3. 15:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem is értem ennél a kérdésnél ezt a pontozgatást, hiszen a konkrét kérdésre válaszoltunk hogy volt-e vagy sem, nonszensz, mi alapján van eldöntve, hogy kevésbé hasznos vagy hasznos az, akiknél volt, mint akiknél nem, avagy fordítva.... különben is az óvoda dönt az ünnepek-szokások milyenségéről, nem a szülők, tehát egymást ne minősítsük már ilyesmivel!
2013. máj. 3. 16:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Nálunk kedden lesz, már várom, mert kiscsoportos a fiam, kíváncsi vagyok milyen lesz, biztos aranyosak lesznek. Nem a témához kapcsolódik, de miért nem állíthatnak karácsonyfát?
2013. máj. 3. 16:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit!
2013. máj. 3. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Kösz 5-ös a felpontozást :)

Amúgy nem értem mi volt a probléma a válasszal, de őszintén szólva azért nem az határozza meg hogy alszok éjjel, hogy lepontoztak-e itt vagy sem :) A szabályozás attól függ hogy milyen nevelési tervet követ az óvoda, valamint az is hogy mennyire van szem előtt. Eddig egy kis falusi, de eszméletlen jó oviba járt a lányom. Most költözés miatt a város központi ovijába, ahol ott van az összes vezető, szóval nagyon pontosan követni kell mindent. Lehet lepontozni. Gondolom azok voltak akiknek nem szeret szerepelni a gyereke. Majd üssék le a tanárt is ha esetleg feleltetni fogja a gyereket jó? Amúgy meg az én lányom sem szeretett régebben szerepelni. Így ha műsor volt beszéltem az óvónővel, hogy egyedül ne kelljen mondania semmit, és ha nem akar a szinpadon lenni akkor engedjék lejönni. Ennyi. Két alkalom után simán szerepelt, sőt élvezte. És a többi gyerek is. Miért kell egy élménytől megfosztani a gyerekeket, ha nagy részük szereti?

2013. máj. 3. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Tegnap volt!!!

Lányom kiscsoportos, a kicsik virágok voltak, a nagyok verseltek, s a kicsik felálltak, mikor azt verselték kinyíltak a virágok, hajlandó utak a szélben.... Szóval nem verseltek, csak szerepeltek :)

Utánna kaptunk cserepes virágot, meg só lisz gyurma szívet.

Karácsonykor is volt műsor.

Nagyon szeretem ezt az ovit, mert tényleg tanítják a gyerekeket!

Sosem gondoltam volna, hogy a lányom egy ilyen műsort nyugodtan végig ül áll Guggol szerepel ....

2013. máj. 4. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!