Nálatok volt az oviban Anyák napja?
5 vagyok.Kösz a lepontozást,tényleg jó sok megkeseredett,boldogtalan anyuka lehet ezen az oldalon....
Én szeretek vitázni(a szó jó értelmében)érvelni,de ez hogy így lepontoznak egyesek... :(
Ezek szerint gáz,hogy a mi ovink készül az anyák napjára! :) Sebaj! :D
10-es vagyok. Kösz 5-ös a felpontozást :)
Amúgy nem értem mi volt a probléma a válasszal, de őszintén szólva azért nem az határozza meg hogy alszok éjjel, hogy lepontoztak-e itt vagy sem :) A szabályozás attól függ hogy milyen nevelési tervet követ az óvoda, valamint az is hogy mennyire van szem előtt. Eddig egy kis falusi, de eszméletlen jó oviba járt a lányom. Most költözés miatt a város központi ovijába, ahol ott van az összes vezető, szóval nagyon pontosan követni kell mindent. Lehet lepontozni. Gondolom azok voltak akiknek nem szeret szerepelni a gyereke. Majd üssék le a tanárt is ha esetleg feleltetni fogja a gyereket jó? Amúgy meg az én lányom sem szeretett régebben szerepelni. Így ha műsor volt beszéltem az óvónővel, hogy egyedül ne kelljen mondania semmit, és ha nem akar a szinpadon lenni akkor engedjék lejönni. Ennyi. Két alkalom után simán szerepelt, sőt élvezte. És a többi gyerek is. Miért kell egy élménytől megfosztani a gyerekeket, ha nagy részük szereti?
Tegnap volt!!!
Lányom kiscsoportos, a kicsik virágok voltak, a nagyok verseltek, s a kicsik felálltak, mikor azt verselték kinyíltak a virágok, hajlandó utak a szélben.... Szóval nem verseltek, csak szerepeltek :)
Utánna kaptunk cserepes virágot, meg só lisz gyurma szívet.
Karácsonykor is volt műsor.
Nagyon szeretem ezt az ovit, mert tényleg tanítják a gyerekeket!
Sosem gondoltam volna, hogy a lányom egy ilyen műsort nyugodtan végig ül áll Guggol szerepel ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!