Nálatok a bölcsiben/oviban kiviszik a gyerekeket délelőtt az udvarra játszani?
Nálunk a bölcsiben igen, de az oviban nem. Utóbbit nem értem, hiszen a nagyobb gyerekek egyrészről önállóbbak az öltözést illetően, másrészről úgyis rohangálnak kint, tehát őket nem zavarja annyira a hideg.
Pedig a héten minden nap tök szépen sütött a nap, de egyik nap sem mentek ki, mert hogy milyen hideg van :(
Jövő hétre meg nagyon rossz időt jósolnak, akkor meg már végképp nem fognak kimenni.
Érthetetlen...
ezt most komolyan kérdezted?
Persze hogy nem viszik ki őket ilyen hidegben! Futkosnak, megizzadnak, aztán jól megfáznak. Nameg szívják be azt a hideg levegőt, mert az óvónők biztos nem fogják azt figyelni hogy a szájukon legyen sál. A mi ovinkban múlt 7en még kivitték a gyerekeket, amiért most itthon van mindkét gyerekem. Náthásak, lázasak, és majdnem megfulladnak a köhögéstől. Ennyit ért kivinni őket.
Nallunk viszik. Tegnap is voltak meg ma is. Egy listan a kovetkezoket kertek meg beiratkozasnal eppen azert, hogy minden idonek ki tudjak oket vinni:
Kesztyu, sapka, sal, meleg teli kabat vagy overal, gumicsizma belessel (tavasszal ki lehet belolle venni a belest), esokabat.
Tegnapelott, tegnap es ma is voltak kint delelott. Latom is a gumicsizmajan mert koszos.
23 honapos a kisfiam.
Az elsőt nem értem miért irta ezt!
Nálunk is kiviszik de nem mindan nap ma voltak tegnap nem!
a fiam bölcsis,nem sűrűn viszik ki őket.ebben a hidegben meg végképp nem.egyébként pont a minap láttam,hogy mennyire figyelnek az óvónők,hogy hogy vannak felöltözve a gyerekek,lehajolt a kislány,és teljesen kint volt a dereka.tudom,sok gyerek van,de így kifázik a veséje.
én nem bánom,hogy -10 fokban nem viszik ki őket,a fiam amúgy is beteges,nem hiányzik a sok vírus mellé egy megfázás.
Köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy nem egyértelmű, de a kérdésemben kifejezetten erre a hideg, bőven 0 fok alatti hőmérsékletre gondoltam. Egyéb esetben, ha nincs ilyen hideg, minden nap kiviszik őket.
Nekem is az a véleményem amúgy, hogy egy fél órára kivihetnék őket, ha nem fúj a szél vagy nem esik az eső, főleg amíg olyan szép napos idő volt. Ma már be van borulva, jövő hétre pedig viharos szelet jósoltak...
Én sem szeretem a hideget, de egy fél órát azért ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!