Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok volt az oviban Anyák...

Nálatok volt az oviban Anyák napja?

Figyelt kérdés
Nekünk nem volt, annyira csalódott vagyok!
2013. máj. 3. 13:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%

Hétfőn lesz, de nálunk nem az a hagyományos műsoros-szavalós-vakuvillógos, hanem minden gyerek elvonulva köszönti a saját anyukáját (óvónői segítséggel), átadja az ajándékot, kisversike és kész.

Én ezt nagyon pártolom, nem frusztrálják fölöslegesen a gyerekeket.

2013. máj. 3. 13:55
 2/17 anonim ***** válasza:
70%

nálunk van.

tavaly még kiscsoportos volt,és végigsírta az egészet..

remélem idén már nem.

Tényleg jobb lenne ha,a kicsiknek még csak valami egyszerű dolog lenne amit az első is írt

2013. máj. 3. 13:58
 3/17 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk is úgy van, mint amit az első is írt, nincs komplett műsor, hanem külön-külön mindenki köszönti az anyukáját, 1 kis vers, 1 ének ha szeretné a gyerek, kis virág, sk képeslap beleragasztva a vers és sk ajándék.
2013. máj. 3. 14:16
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk van egy fél órás műsor.Minden évben.Nagyon szépen betanítják a kicsiket is.És ajándékot csinálnak,meg virágot is adnak.
2013. máj. 3. 14:19
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez is gyerekfüggő,az én kiscsoportos kisfiam(és egyébként egy kisfiú kivételével az egész csoport)ügyesen örömmel és büszkén adta elő tavaly is ,a "műsort".A szereplést meg "kell" szokniuk,ezért mondják még a kicsiknél együtt,nem állnak ki egyedül verselni.Én azt látom,a kicsik élvezik,bármilyen ünnepről legyen szó,és egyáltalán nem teherként élik ezeket meg!Persze ez lehet hogy ovi-függő is ;) Jövőhéten lesz nálunk,egyébként.
2013. máj. 3. 14:20
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Volt, de lemaradtunk róla persze betegség miatt :( olyan szomorú vagyok, annyira készült rá a kicsim.
2013. máj. 3. 14:31
 7/17 zabmester ***** válasza:
95%

Kedden lesz majd. Már várom nagyon.

Nálatok hogyhogy nem volt/lesz?

2013. máj. 3. 14:35
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk is kedden lesz, már nagyon várom én is :) Kiscsoportos, úgyhogy ez lesz az első.
2013. máj. 3. 14:43
 9/17 A kérdező kommentje:

Nálunk semmilyen nem volt persze kis ajándékot kaptunk amit kihozott a gyerek az öltözőbe, de ez még sem olyan. A fiam másik oviba járt ott úgy volt ahogy az első leírta.

Itt semmi, pedig mi szülők a segítségünket is felajánlottuk vers tanítás stb. Olyan hiányérzetem van.

2013. máj. 3. 14:43
 10/17 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk nem volt. És én ezt egy egetverő baromságnak gondolom. Meg úgy egészében a sok hülye szabályt, ami most van. Pl. nem állíthatnak karácsonyfát, nem hallgathatnak Halász Jutkát v.más gyerekdalokat (és most nem a hápi kacsa hiányzik), csak komolyzenét vagy népzenét, nincs műanyag építőkocka csak fakockák, de ez sem lehet színes, nem lehet még nagyon színes függöny sem, csak pasztel színű. Most komolyan ezeket kell leszabályozni egy óvodában? Az én lányom imádott szerepelni a másik oviban, és 2-3 gyereken kívül az összes többi is a 25 fős csoportban. Én úgy gondolom, hogy főleg lassan iskolás korú gyerekeknek meg kellene szokni a szereplést, és igenis álljanak ki és énekeljenek verseljenek. A kicsikkel meg lehet együtt énekelni, és persze aki nagyon nem akar azt nem kell kényszeríteni.
2013. máj. 3. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!