Nálatok az oviban volt már ilyen? Mit tegyek?
Az ovónő ebéd után palacsintát hozott be,de az én fiamnak nem adott ,"mert ő túl duci".(6 éves 30 kg sokat mozog, nem nassol ,de van rajta egy kis felesleg.)
Ezek után az ovónő neki adta a maradékot ,mondvàn ,hogy nem akarja kidobni.(az 4-5 palacsinta volt)Tehát ,most igen fáj a hasa.
Már mindent próbáltam!!!!
Sevgítsetek!!??
Jesszus, mekkora bunkó ez a nő. Én dolgoztam óvodában (dajka vagyok), de ilyet egy kollega nőm sem mert volna megtenni. Meg hát nem is akart! Olyan emberek dolgoznak ott, akik szeretik a gyerekeket. Nekem a volt óvónőm ropit nem adott, mert eljátszottam vele,hogy dohányzom. Onnantól kezdve soha nem kaptam semmilyen édességet. De hát ez már régen volt....
Fogjatok össze a szülőkkel, ha más is tapasztalt valami hasonlót! Vagy ha mindent letagad és az intézmény az ő oldalán áll, írasd máshova a gyereket. Inkább szokjon meg új közösséget, minthogy ez a kivételezgetés, negatív diszkrimináció rányomja a bélyegét a gondolkodására és énképére.
Nagyon fontos a gyerekeknek az óvoda. Amit ott átélnek, megtapasztalnak, sokszor kihat nagyobb korukra is. Ezért nem is szabad hagyni hogy egy óvónő így bánjon a gyerekekkel. Ha kell fogjatok össze a szülőkkel és tegyetek panaszt. De ne hagyjátok hogy egy hazugsággal megússza az egészet. Vagy viselkedjen óvónőhöz méltóan vagy lépjen ki.
Egyébként velem történt az óvodában olyan hogy lázas voltam (hetes oviban jártam ) és este az óvónő a lázcsillapítóhoz nem adott semmi folyadékot. Mivel keserű volt, és kiköptem, ezért erőszakkal mint ahogy a kacsákat tömik nyomta le a tablettát. Ez annyira kihatott hogy ma 40 évesen képtelen vagyok egy nospát is bevenni úgy hogy ne legyen ketté törve és ne legyen hozzá 1 nagy pohár víz. A lázcsillapítókat 4 felé kell törni hogy le tudjam nyelni..
Fontos, hogy ne engedd hogy a gyermeked rossz élményeket szerezzen az oviban.. (azért az biztos fájt neki hogy látta a többiek ették a palacsintát, ő meg nem ehetett.. A végén csak azért kapott mert maradt. Ha nem maradt volna, nem kapott volna)
Na ez már több a soknál!!
Menj,szólj az igazgatónak,vagy írj panaszlevelet.
Vagy talán még az oviváltás is szóba kerülhet!! Én biztos váltanék!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!