Nálatok mennyi a kajapénz az oviban, napra lebontva? Csak érdeklődöm, nem a zsebekben turkálok.
Kíváncsi vagyok, hol mennyit kérnek el az ovis étkeztetésre.
Leírhatjátok azt is, hogy hol laktok... megyeszékhely, közeli nagyváros..
Köszi.
353 ft/nap: reggeli, ebéd, uzsonna.
Budapest
Köszi az eddigieket.
2. válaszoló... azért szinte a dupláját fizeted, mint máshol. Tudom, tudom a gyerek ennivalóján nem spórolunk.
Nálunk 400/nap, szintén Bp. és a papírom azt írja, hogy ez háromszori étkezés. Gyümit, zöldséget havonta kell vinnünk.
Barátnőmnél 340/nap és ebben 4 étkezés van.
#2 vagyok.
Akkor már le sem merem írni, hogy ez céges alapítványi bölcsi, ahol a külsősöknek még havi díjat is kell fizetni (nekem nem, mert itt dolgozom).
Ezek szerint tényleg nagyon sok a 700... Bár az, hogy látom nap mint nap, hogy ott főznek, engem megnyugtat.
A mi ovinkban is ott főznek illetve egészséges dolgok vanna terítéken (teljes kiőrlésű pékáruk zöldség , főétkezések is natúr hús zöldségek főzelékek, van persze tészta is de nem heti 3-4szer mint máshol). 340/ nap. Fejér megyek kis település.
Csak összehasonlításként tudom a mellettünk levő településen 380/nap és teli van spagetti, grízes tészta kakaós tészta mákos tészta, gombóc, ilyesmivel.
Nálunk 793 Ft/nap. :o(
Mi a felét fizetjük csak, mert 3 gyerekünk van, de ez így is sok.
És még mi vihetjük a gyümölcsöt kb. havonta 1x.
És épp most akadtam ki a tisztasági és a kreatív csomag összetételének láttán...
Azon gondolkoztam, hogy vajon az általános iskola még drágább lesz-e?
405 ft/nap
Pest megye, kisváros
És általában valahol eltűnik a kiírt gyümölcs, zöldség ami ebédhez és uzsihoz van
hetente kell vinni mindenkinek fél kg gyümölcsöt.
Bp.340 ft/nap(3x-i étkezés).Gyümit mi is viszünk(de ott is adnak).Nagyon változatos a kajájuk,és nagyon törekednek,hogy egészséges is legyen(teljes kiőrlésű pékárú,kenyér,zsemle,
fehér hús,stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!