Titeket fenekeltek el kiskorotokban? Mivel? Mennyire? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 11:38
11/24 anonim válasza:
Anyámtól egy jó párszor kikaptam, de inkább fejbevert, nem is vettem komolyan, apámtól soha, de nem is szerettem volna, hisz az az ütés halálos lett volna.
12/24 anonim válasza:
Engem most is elvernek, ha valami rosszat csinalok. En szijjal, palcaval kapok eleg sokat.
13F
13/24 anonim válasza:
Engem egész életemben egyszer fenekeltek el.Körülbelül 10-11 éves lehettem.Mikor hazamentünk átszaladtam az úttesten.Akkor nagyon kikaptam a csupasz fenekemre,de sem előtte,sem utána szinte soha nem kaptam ki egyáltalán.
14/24 anonim válasza:
Igen, de mindig kézzel. Nem emlékszem olyanra hogy szíj, ostor, fakanál, bot, stb. Volt a fenekemre is meg pofont is kaptam de a fenekelésnél nem kellett letolni a nadrágomat.
16/24 anonim válasza:
Szerintem engem azért nem fenekeltek el nagyon, mert sose csinálták azt, hogy lefektetnek valahova, és úgy fenekelnek. Egyébként is, a nadrágomat sem tudták így letolni, de soha nem mondták, hogy: Na, most elverlek, húzd le a nadrágodat. Ennél azért kedvesebbek a szüleim.
17/24 anonim válasza:
Egyszer láttam, amikor a keresztanyám kislánya kikapott. Nálunk volt, és nem akart hazamenni. Úgy tudom, az anyukájához vágta a pulóverét, és ezért ott nálunk kapott ki. Aztán persze hazament.
18/24 anonim válasza:
A veréseket, amiket kaptam, megérdemeltem.
11/L
20/24 ékszerteknős válasza:
ÉN EGY 12 ÉVES LÁNY VAGYOK ÉS MINDEN NAP ELFENEKELNEK. NEVELŐ ANYÁM VAN, ÉS 50-ET KAPOK KÉZZEL, 60-AT KAPOK FAKANÁLLAL, ÉS 100-AT KAPOK SZŐLŐVESSZŐVEL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!