Milyen vicces mondásaitok voltatok kiskorotokban?
Figyelt kérdés
viccesen mondtatok egy-egy szót, kifejezést ilyesmire gondolok.:D2011. ápr. 10. 13:23
1/31 anonim válasza:
anya én lány vagyok vagy fiú?
:D
2/31 anonim válasza:
ezt komolyan megkérdeztem anyukámtól olyan 4 évesen :D
3/31 anonim válasza:
a távirányítóra azt mondtam mindig h tátó:D
4/31 anonim válasza:
Én a repülőnek azt mondtam hogy BETETÜ.
5/31 anonim válasza:
a hugom azt mont a turorudira, ogy TUDUDA
6/31 anonim válasza:
én a répát hívtam pimpának xddd
7/31 A kérdező kommentje:
én az oroszlánnak mondtam hogy otyolán, a csízmának meg csimma...rossz szokásom volt még hogy sok szót (rosszakat is) könnyen megjegyeztem. és mondogattam mindenkinek nem is tudván hogy mit jelentenek.:D
2011. ápr. 10. 20:54
8/31 anonim válasza:
Nekem az oroszlán sokáig "orosz lány" volt :D
9/31 anonim válasza:
19:42-es vagyíok én megy Esztergom-ot hívtam sokáig Esztergomb-nak
10/31 anonim válasza:
én egyszer ott voltam a mamámnál, mert a szüleim elmentek bálba, és sokáig nem jöttek haza, és feltett szándékom volt megvárni őket.és egyszer csak odaáltam az ajtó elé, és hangosan szavalni kezdtem: ide nézek, oda nézek, nem látom szüleim, útálom temerint...(ezt a mamám mesélte)
Meg régen nagyon szerettem kertészkedni, és azt mondtam egyszer hogy ha én felnövök paraszt akarok lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!