Milyen vicces mondásaitok voltatok kiskorotokban?
eccer mikor nyár volt és nyitott ablaknál aludtunk és ciripeltek a tücskök én nem tudtam mi az a csipogás és ezt mondtam kétségbeesett hangon:
Anya mi pityog?Atücsök pityog? :DDD
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-11 00:31
Te egy temerini paraszt vagy?? :)
én almára mondtam: manni
tesómra: vékonyhasú tumplábú
amikor 2.as voltam a loboncok (vagy labancok nemtom) helyett ribancokat olvastam,csak úgy simán:P
sokáig nem tudtam mondani azt h radiátor ami jadjátoj volt:D
uncsim mikor kicsi volt a jáccótéren meghallota azt hogy b*zi és utána a focipályán úgy szurkolt h hajrá b*zik:D
Uhff... Nálam elég sok ilyen volt xDD
Pl.: kb 4 évesen tükörbenéztem és kijelentettem: Anya, én fiú vagyok!
Meg volt olyan is hogy apukám sokszor viccelődött velem, átvettem a dumáját és az oviban kiscsopiban amikor mondta az ovónő hogy pakoljak el elkezdem neki h: Te rosszul vagy összerakva! xDD ,, Ő nem vette valaami viccesnek, de a többi ovónő kuncogott xDD
a tigrisre tigrocset mondtam a puputevére kuputevét, a papucsra papacsot és mindig összekevertem a kiflit meg a zsemlét, néha a zsemlére azt mondtam hogy karikás kifli... Nagyon jó visszaemlékezni ezekre a vicces helyzetekre, sztorikra :))
a sípcsontra azt mondtam hogy típtont , de ha minden igaz odamentem valami felnőtt elé azt mondtam h típtont, típtont és jó erősen sípcsonton rúgtam :D azt nem tudom h miért de többször megtörtént.
A nővérem meg a forróra mondta azt hogy dzsidzsevó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!