Milyen vicces apróhirdetést lehet írni alig használt csillámpóniról? (iskolai feladat) SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 09:56
1/10 anonim válasza:
alig használt csillámpóni eladó
tel:--
e-mail:--
2/10 anonim válasza:
>:( szegény csillám póni. Ne add el!
3/10 anonim válasza:
Alig használt csillámpóni keresi állatbarát gazdáját!
Tel.:
E-mail.:
stb..
4/10 anonim válasza:
Friss,olcsó,jó csillám póni eladó.Némileg hiányos alkatrészel.
Tel.:
E-mail:
5/10 anonim válasza:
Esetleg csillámfaszláma beszámítással.
8/10 anonim válasza:
Egész jó állapotú csillámpóni eladó.Szivárvány színű.Tud repülni meg kívánságokat teljesíteni már csak 1 kívánság van a háromból mert kértem lecsokóbászt meg nagy sört.Annyi probléma van vele hogy van egy juk a seggénél mert a Fütyi kutyánk meg*aszta más baja nincs eladó 1000FT Házi pálinkát beszámítok.
9/10 KaMamber. válasza:
Az utolsó válaszolójét töbször is elolvastam szerintem az a legjobb
10/10 anonim válasza:
NEM LOPOTT!ELadó csillámpóni feje nincs meg de még használható csak egy csillámpóni testet kell hozzá venni 56ezer kösz helo.(#Ricardo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!