Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok ha 16 év után...

Mit szólnátok ha 16 év után feltűnne anyátok aki kiskorotokban elhagyott benneteket?!

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:

nehéz.....anyámat otthagyták annó a nagyszülőknél és elmentek világgá se szó se beszéd....anyja meghalt,apja megkereste 30 év után.Anyám elküldte a fenébe,nem engedte meg neki hogy megnézzen mindket.Se anyagi okok,se bűnözés semmi miatt mentek el.Elegük lett a 4 gyerekből.Az ilyet elküldeném a fenébe nagy ívbe.De ha anyagi okok miatt hagyott el akkor egy részből megértem,más részből azt hogy 16 évig nem volt pénze felhívni,meglátogatni,vagy levelet írni azt már nem hiszem el...Elmeséled hogy mi van??

23 L

2011. jún. 2. 13:48
 2/6 A kérdező kommentje:

nekem van egy ismerősöm 16 éves és még pici korában elhagyta az anyukája az apuka neveli azóta meg a nagymamája anno

és most feltűnt a színen az anyuka nem is tudom hogy gondolta ezt.

a srác persze hallani se akar róla

2011. jún. 2. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy kapcsolatba lépnék vele, hiszen akkor már meglenne a saját életem, az a nő éppen olyan idegennek számítana, mintha leszólítottam volna valakit a villamoson.
2011. jún. 2. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam ilyesmi szituációban, de biztos nem bírnék a kíváncsiságommal, hogy megnézzem, megismerjem kicsit és megtudjam, miért is történt velem mindez. Viszont csak óvatosan, mert nem lennék biztos benne, hogy ezúttal tiszta szándék vezérli és nem mondjuk lenyúlni jött.
2011. jún. 3. 04:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát meglepődnék, az biztos.

Édesanyám ugyanígy járt. Az anyja megszülte 23 évesen, de mivel még bulizni és élni akart, otthagyta a nagyszülőknél vidéken.

Most, 83 évesen akarja bepótolni, amit elmulasztott...Anyukámnak pedig rengeteg gyötrődést okoz ezzel. Én nem tudom, hogy fogadnám, de biztos, hogy nem tudnék vele amolyan igazi anya-gyermek kapcsolatot kiépíteni, amit gyerekkorban kellett volna neki megtennie azzal, hogy nem hagy el...

26/L

2011. jún. 3. 08:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyot néznék.

Persze a hozzáállás is fontos.

Ha csak azért jött,hogy jópofizzon mert nincs pénze és nem tud mit kezdeni magával.Küldeném el a francba...eddig nem kellettem neki most meg jó lennék...persze:D lehet még röhögnék is.

2011. jún. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!