Mit gondoltok arról, hogy manapság egy 21-2 éves lány munka, rendes háttér nélkül szül?
Milyen jó utolsó, hogy te nem ítélkezel a válaszodban.
Nem ítélkezni kell tényleg ebben igazad van de ha valaki leír egy véleményt ami nem egyelő másával, az nem ítélkezés csak más válasza.
Hogy mit gondolok?
Semmit.Az égvilágon semmit.Nem az én életem,ő úgy éli,ahogy akarja ennyi.
Szia!
Minden nélkül tervezni nem valami jó.
Nálam voltak elvárások:saját ház(az enyém legye,ne a férjem szüleihez költözzünk vagy az ő házába stb) normális munka.Munkám van(bejelentett) 16 éves korom óta,már házam is 3 éve,vőlegényemmel együtt élünk 4 éve.(nem ide költöztünk össze)
Nálunk lehetne baba,bármennyire is fiatalok vagyunk.Én 23,Párom 26.
De munka nélkül és szülőkhöz meggondolandó.Ha véletlenül sikerül megtartanám abban a helyzetben is,de inkább várnék pár évet,ha ne lenne "biztos" hátterem.
Amíg nem hangoztatja, hogy ő mennyivel tökéletesebb mint aki később szül, amíg nem karrieristáz le mindenkit aki nem szült vele egy időben addig teljesen hideg hagyd.
De amikor valami hülyeséget be akar magyarázni, akkor ne csodálkozón ha én is elmondom a véleményem.
Nem nagyon gondolok semmit. Lehet, hogy most ők vannak rossz helyzetben, de ez akár változhat is. Én is fiatalon szültem, nem fejeztem még be a tanulmányaimat, mert inkább elmentem dolgozni (ne valami nagy karrierre gondolj). Aztán terhes lettem, megszületett a fiam, én meg pont ettől jöttem rá arra, hogy talán a továbbiakban kéne magammal valamit kezdenem, mert ez így nem lesz jó. Leérettségiztem, elmentem egyetemre, mindjárt meglesz a diplomám, közben szereztem egy szakmát is, nyelvvizsgát is, van munkahelyem, egészen jó kilátásaim vannak, semmivel sem élünk rosszabbul, mint azok az ismerőseim, akik megfelelő háttér mellett, később vállaltak gyereket. Pedig amikor szültem, ott álltam 20 évesen a kis nyamvadt tíz osztályos végzettségemmel meg az egy éves munkatapasztalatommal a vendéglátóiparban.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én lennék a követendő példa, csak annyit akartam jelezni, hogy nem kell rögtön temetni az ilyen embereket, mert még bármi történhet.
Tény, hogy a statisztikák nem ezt igazolják, a fiatalon gyereket vállaló, javarészt képzetlen nők jobban ki vannak téve a szegénység kockázatának, de azért szép számmal ismerek olyanokat, akiknél pont ez indította el a pozitív változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!