Mit gondoltok arról, hogy manapság egy 21-2 éves lány munka, rendes háttér nélkül szül?
Nem kell neked szülni, de ítélkezned sem kell, mert minden ember más, más a gondolkodása, az életfelfogása, a körülményei, az igényei. A fizető állásról annyit, hogy ha pl. neked ( ma Magyaroszágon !!!! ) "biztos" állásod van, és te vállalsz gyereket, és jól eltartod őt kb. 3 évig, aztán kirúgnak, a férjed pl. lelép.. a 3 éves gyereket bedobod az intézetbe, vagy agyonütöd?? Sosem lehet azt kijelenteni, hogy NA MOSTMÁR ÉN VÉGKÉPP KÉSZEN ÁLLOK, MERT az élet fordulatokat produkál. Amire nem számítasz.
A gyerekvállalást meg lehet alapozni, és bölcs dolog is, de garantálni, hogy mindig így marad, sajnos nem lehet. 21-22 éves lánynak lehetséges, hogy igénye van arra, hogy KÖZELI HOZZÁTARTOZÓJA legyen valakinek, mert érzelemszegény élete van.. és egyéb okok miatt is dönthetnek úgy, hogy szülnek .
az én környezetemben is 3-an szültek, mindannyian 20 és 25 közt vannak. egyiknek sincs se szakmája, se diplomája semmije nincs. még dolgozni se dolgoztak a gyerek előtt. vagy ha igen nem sokat. egyik se nemzetiségi még ráadásul.
én spec biztos nem vállalnék be gyereket, mert 21 évesen még túl fiatal vagyok ehhez, másrészt a kapcsolataim se épp egyszerűek, soha nem tudhatom ,hogy mikor lesz vége ebbe a bizonytalanságba meg eszem ágában nincs szülni. harmadrészt meg anyám nem biztos hogy támogatna is.
Én hiszek abban, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa és mindenki maga irányítja az életét. Aki így csinálja, hát hajrá. Csak az érdekelt, hogy csak számomra ilyen furcsa-e vagy ez lett az új "trend"?!
Amúgy én sem fogok szülni ennyi idősen, akármi is a divat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!