Vállalnátok a gyereket, ha csak az egyik félnek van munkája és a havi bevétel csak 100. 000 ft?
Hát igen nem vagyunk egyformák, nekem kellemetlen lenne és aggasztó ha a szüleimtől függnénk, de van nem egy 30-as ismerősünk ahol 2-3 gyerek van és bizony a számlák egy részét is a nagyszülők fizetik (nem néha néha kisegítve hanem állandóan) és minden hétvégén ott fogyasztanak tetemes mennyiségeket.
Kicsit úgy érzem kérdező hogy megerősítésre vársz hogy nincs mire várni mert elég ez hármótoknak és elég a szeretet meg a mástól kapott ruha-étel stb. És ez valahol igaz csak kérdés hogy nem éri meg e jobban (hiszen nagyon fiatalok vagytok) kicsit kivárni és gyomorgörcs nélkül nyugodtan végigviselni a terhességet és a babázást és nem remegve várni a családit minden hónap 20.ától kb. mert már alig van otthon étel vagy tápszer...??
Mi 3an vagyunk.Havi 170-180 ezerből élünk,de még főiskolások vagyunk,szóval remélhetőleg diplomával többet keresünk majd.Saját lakásunk van,autónk.Fiunkra már babakorában havi 20-30ezer Ftot biztosan költöttünk,miután tápszeres lett.
Nálunk a rezsi 50ezer,a kaja 40ezer,Fiunkra havi 30ezer(pelus,ebéd a bölcsiben),autó 10ezer,egyéb 10-20ezer,váratlan kiadás 5-10ezer,ha marad félre tesszük.Ezek alapján el sem tudom képzelni,hogy lehet megélni babával 100ezerből,mivel mi sem dőzsölünk,igaz fiunknak mindene meg van amire szüksége van,de nekem akkor is szűkös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!