Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok a gyereket, ha...

Vállalnátok a gyereket, ha csak az egyik félnek van munkája és a havi bevétel csak 100. 000 ft?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 13:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem. Isten ne adja, de ha a parod meggondolja magat a semmiből nem lehet gyereket nevelni.
2013. ápr. 16. 13:37
 12/33 A kérdező kommentje:
a párom a férjem..valószínű,hogy nem gondolja meg magát
2013. ápr. 16. 13:37
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem vagy terhes semmiképp nem próbálkoznék. Ha már terhes lennél, akkor más lenne, elgondolkodnék, hogy megtartsam, ez biztos, de így nem terveznék gyereket!
2013. ápr. 16. 13:39
 14/33 anonim ***** válasza:
38%
Akkor olvasgasd itt pár kérdést, hogy hány házasság ment tönkre gyerek születése utan, hány nőt hagytak ott terhesen. Dolgozz, legyél jogosult GYEDre, ne a segélyre szulj.
2013. ápr. 16. 13:40
 15/33 A kérdező kommentje:
keresek munkát,én csak kíváncsi voltam
2013. ápr. 16. 13:42
 16/33 anonim ***** válasza:
63%

Le fognak hurrogni, de mi kb ilyen helyzetre vállalunk babát. Hitel, lakbér nincs, viszont nekem lejárt a szerződésem decemberben és januárban már terhes is voltam. Hozzáteszem, terveztük, csak a munka része lett necces. A férjem 110 körül keres,utánaszámoltunk, ha lesz gyes is, ha nehezen is, de kijövünk. Mondjuk sok babacuccot rokonságból kapunk, szóval egy fokkal így könnyebb, bár így sem lesz leányálom. Viszont az anyagiak ellenére úgy gondoljuk, itt van az ideje a picinek. Eddig még senki nem akart ezért megkövezni.

Na de majd GYIK-esek! :D

2013. ápr. 16. 13:45
 17/33 anonim ***** válasza:

Szűkösen nyilván ki lehetne jönni, hiszen kapnál gyes-t+csp-t. De így direktbe nem vállalnám. Vannak extra kiadások, kezdeti költségek, egyikőtök sem ehet hetekig tésztát krumplival, a gyerek beteg lesz stb.

Időtök is van még, még ha most nem is így érzed :-)

2013. ápr. 16. 13:46
 18/33 anonim ***** válasza:
Még várjatok a babával. Dolgozz legalább 1 évet és ne hagyd ott a munkahelyed, úgy menj el szülni. Mert nem rúghatnak ki, ha tájékoztatod majd őket a terhességedről. Így jobban jártok és a pénzetek is több lesz valamivel!
2013. ápr. 16. 13:48
 19/33 A kérdező kommentje:

nem fogom otthagyni a munkám,ha terhes leszek..

most küldtek el...és munkát keresek

2013. ápr. 16. 13:49
 20/33 anonim ***** válasza:
29%

Havi 70 ezer marad a rezsi kifizetése után?

Ez bőven elég!!!

Mi a feléből gazdálkodunk 3-an kisbabával.

2013. ápr. 16. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!