Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vittél be laptopot a kórházba,...

Vittél be laptopot a kórházba, a gyerekágyas osztályra úgy értem?

Figyelt kérdés
Volt wifi?
2013. ápr. 12. 10:23
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Bocsi már kicsit off leszek, de most nézem csak fintor zsófia megszületett a babád? Mikor, és mi lett kislány kisfiú? :)
2013. ápr. 12. 14:12
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem vittem, szerintem most se fogok. Ha nagyon internetezhetnékem támadna, ott a telefonom. De ott akkor abszolút nem vágytam rá, hogy számítógépezzek, ha nem a babámmal foglalkoztam, akkor boldog elégedettséggel néztem ki a fejemből és pihentem.
2013. ápr. 12. 14:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem vittem (akkor még nem volt laptopunk), de ha most születne egy harmadik, lehet, hogy vinnék. A lányom rengeteget aludt az első napokban, a fiam pedig kis nyugis nézelődő volt, nekem is sok szabadidőm akadt.
2013. ápr. 12. 15:14
 24/24 anonim ***** válasza:

Én vittem. Egy újszülött (általában) jóformán csak alszik és eszik, én pedig a császár után nem nagyon tudtam jönni-menni, így sokszor jól jött a laptop. Wifi nem volt, mobilnetről neteztem.

A férjem szülei messze laknak, nem tudtak bejönni a kórházba megnézni a babát, ezért sok képet töltöttem fel nekik a babáról.

2013. ápr. 13. 03:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!