Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vittél be laptopot a kórházba,...

Vittél be laptopot a kórházba, a gyerekágyas osztályra úgy értem?

Figyelt kérdés
Volt wifi?
2013. ápr. 12. 10:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ugyan még van hátra egy hónapom a szülésig, de eszem ágába nem jutott, hogy a gyermekágyas osztályra laptopot vigyek. Sőt a telefonomról sem lehet internetezni. Nem hiszem, hogy lesz rá időm, abban a pár szabad órában pedig szeretném minél jobban kipihenni magam. Ott lesz a baba, akivel foglalkozni kell és folyamatosan jönnek majd a látogatók, akikkel beszélgetni, és akkor még ott lesznek a szobatársak is... szóval nem hiszem, hogy azt a néhány napot nem lehet internet nélkül eltölteni.
2013. ápr. 12. 12:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Utolsóval teljesen egyet értek, mintha én írtam volna, csak nekem 6 hetem van még :D Nekem van net mondjuk a telómon, de nem hiszem hogy a facebook, vagy a gyakori lesz a legfontosabb abban a 3-4 napban. Veszek esetleg 1-2 magazint ha nagyon unatkoznék. Arról nem is beszélve, hogy nem szívesen hagynám a azobában, a szekrények meg olyan kicsik h örülök ha a cuccom elfér majd.
2013. ápr. 12. 12:23
 13/24 anonim ***** válasza:

Én nem azért vittem, hogy gyakorizzak vagy facebookozzak.

Laptopot vittem, de azt a férjem használta inkább. Én a telefonomon neteztem, mikor valamit meg akartam nézni, valami hasznos cikket, szoptatásról, egyebekről.

Most is viszek, de inkább tabot, kényelmesebb.

2013. ápr. 12. 12:50
 14/24 anonim ***** válasza:
Ja, és volt wifi, de magánkórházban.
2013. ápr. 12. 12:51
 15/24 anonim ***** válasza:
nekem van net a telefonon,meg a párom tett rá sorozatot is, ha unatkoznék. viszont olyan sosem volt, így egy részt sem néztem meg. 2x elkezdtem, de mivel a 4 napban 5órát ha aludtam sokat mondok, így el is aludtam rajta.
2013. ápr. 12. 13:05
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem, eszembe sem jutott.
2013. ápr. 12. 13:14
 17/24 anonim ***** válasza:
Eszembe sem jutott. Pedig előző nap kaptam, úgyhogy az újdonság varázsa meg volt még. Most sem viszek. Ha valamit tudni akarok, megkérdezem a csecsemősöktől.
2013. ápr. 12. 13:42
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, nem első baba hanem harmadik. A második evett aludt egész nap rengeteg szabadidőm volt. Tudom, szerencse. Aludni nappal sajnos nem tudok nem vagyok rá képes.

Szobatársam egy lesz vagy egy sem.

Iszonyú gyorsan olvasok, a második babámmal 4 nap alatt ha 15 női és egyéb magazint nem olvastam ki akkor egyet se.

Telefonomon nincs net.

Hát ezért kérdeztem. De mondjuk ha nincs wifi akkor tök mindegy.

2013. ápr. 12. 13:47
 19/24 A kérdező kommentje:

Látogatók, nem jön senki mert megbeszéltük hogy nem jönnek. nem lehet a szobákba bejönni a folyosóra meg a babát nem lehet kitolni és hogy ott álljak az ajtóban órákon át arra nem vágyom, illetve 4 nagyszülőből 2 él, de egy nem tud mozogni, egy pedig messze van.

Barátnőim több száz kmre laknak. A férjem meg a 2 nagyobbal lesz, ő max. beugrik elvisz meg hoz pár dolgot és ennyi.

2013. ápr. 12. 13:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem.És eszembe se jutott.De voltak látogatóim,és a férjem sokat volt bent.
2013. ápr. 12. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!