Vittél be laptopot a kórházba, a gyerekágyas osztályra
úgy értem?
Nekem ugyan még van hátra egy hónapom a szülésig, de eszem ágába nem jutott, hogy a gyermekágyas osztályra laptopot vigyek. Sőt a telefonomról sem lehet internetezni. Nem hiszem, hogy lesz rá időm, abban a pár szabad órában pedig szeretném minél jobban kipihenni magam. Ott lesz a baba, akivel foglalkozni kell és folyamatosan jönnek majd a látogatók, akikkel beszélgetni, és akkor még ott lesznek a szobatársak is... szóval nem hiszem, hogy azt a néhány napot nem lehet internet nélkül eltölteni.
2013. ápr. 12. 12:03
Utolsóval teljesen egyet értek, mintha én írtam volna, csak nekem 6 hetem van még :D Nekem van net mondjuk a telómon, de nem hiszem hogy a facebook, vagy a gyakori lesz a legfontosabb abban a 3-4 napban. Veszek esetleg 1-2 magazint ha nagyon unatkoznék. Arról nem is beszélve, hogy nem szívesen hagynám a azobában, a szekrények meg olyan kicsik h örülök ha a cuccom elfér majd.
2013. ápr. 12. 12:23
Én nem azért vittem, hogy gyakorizzak vagy facebookozzak.
Laptopot vittem, de azt a férjem használta inkább. Én a telefonomon neteztem, mikor valamit meg akartam nézni, valami hasznos cikket, szoptatásról, egyebekről.
Most is viszek, de inkább tabot, kényelmesebb.
2013. ápr. 12. 12:50
Ja, és volt wifi, de magánkórházban.
2013. ápr. 12. 12:51
nekem van net a telefonon,meg a párom tett rá sorozatot is, ha unatkoznék. viszont olyan sosem volt, így egy részt sem néztem meg. 2x elkezdtem, de mivel a 4 napban 5órát ha aludtam sokat mondok, így el is aludtam rajta.
2013. ápr. 12. 13:05
2013. ápr. 12. 13:14
Eszembe sem jutott. Pedig előző nap kaptam, úgyhogy az újdonság varázsa meg volt még. Most sem viszek. Ha valamit tudni akarok, megkérdezem a csecsemősöktől.
2013. ápr. 12. 13:42
18/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem első baba hanem harmadik. A második evett aludt egész nap rengeteg szabadidőm volt. Tudom, szerencse. Aludni nappal sajnos nem tudok nem vagyok rá képes.
Szobatársam egy lesz vagy egy sem.
Iszonyú gyorsan olvasok, a második babámmal 4 nap alatt ha 15 női és egyéb magazint nem olvastam ki akkor egyet se.
Telefonomon nincs net.
Hát ezért kérdeztem. De mondjuk ha nincs wifi akkor tök mindegy.
19/24 A kérdező kommentje:
Látogatók, nem jön senki mert megbeszéltük hogy nem jönnek. nem lehet a szobákba bejönni a folyosóra meg a babát nem lehet kitolni és hogy ott álljak az ajtóban órákon át arra nem vágyom, illetve 4 nagyszülőből 2 él, de egy nem tud mozogni, egy pedig messze van.
Barátnőim több száz kmre laknak. A férjem meg a 2 nagyobbal lesz, ő max. beugrik elvisz meg hoz pár dolgot és ennyi.
Nem.És eszembe se jutott.De voltak látogatóim,és a férjem sokat volt bent.
2013. ápr. 12. 13:58
Kapcsolódó kérdések: