Lehet önkéntesnek menni szülészeti osztályra besegíteni úgy, hogy nincs szakmai tapasztalat?
szerintem tuti nem .
ahol szültem ott a tanuló szülésznők - fiatal eü sulis lányok voltak szakmai gyakorlaton és nem a szülőszobán hanem a gyermekágyon voltak a felicitast és bonita csomagot regisztrálták és osztogatták a betéteket .
ha ilyesmit szeretnél csinálni arra megvan az ember a klinikai gyakorlati helyeken . talán lehangoló voltam de nincs ilyen lehetőség főleg nincs szülőszobán . ott csak a szakszemélyzet lehet.
Köszönöm a válaszokat!
nem szülést szeretnék levezetni!!!isten ment olyasmibe belemészni amihez semmi közöm csak pályaválasztás előtt állok és szívesen lennék szülész-nőgyógyász de ha ez nem sikerülne akkor szülésznő. Vsizont jó lenne testközelből előtte megtapasztalni, hogy biztos legyek abban, hogy jól döntök vagy inkább menjek más irányba.. Olyasmire gondoltam, hogy jelen lehet de ha pl a szakembereknek vagy szülőnőnek szüksége van valamire akkor azért rohanok hozom, vagy lepedőt cserélek ilyenkere...
Nem, ilyenre M.o-n nincs lehetőség.
Ha tanácstalan vagy pályaválasztás ügyben, akkor próbálj végzett dokit vagy szülésznőt megkérdezni, milyen is valójában a szakma. (Itt is szoktak védőnők, szülésznők, orvosok válaszolgatni.)
A minimális képzésed sincs, csak láb alatt lennél.
Az eü-sök is már végzősként, szakmai gyakorlatra mennek, addigra őket felkészítik, hogy hogyan lehetnek hasznosak.
a szülész szakma telített ha most diplomázol köteleznek hogy maradj x évig itthon és csak utánna mehetsz ki külföldre.
megélni nem lehet belőle tisztességgel .
magánrendelő nőgyógyászként hihetetlen pénz / hó fentartás szinten és telített a piac 4D-s helyekből is .
szülésznő aki ma még dolgozik kihalási alapon van a bekerülés mert sokáig nyugdíjas évekig lehet dolgozni benne és sok szakvizsgázott lelkes szülésznő lesz bolti eladó mert nincs hely. vagy vándorolsz országon belül ha tudod vállalni.
jó az elgondolás de sajnos nem így müködik egyik pálya se hogy kipróbálom és ha nem jön be mást választok.
egy szintén majdnem orvos . bár engem a szüleim beszéltek le hogy ne legyek az .
köszönöm a válaszokat!
tényleg ennyire telített a szakma? gondolom azért egy szülésznői állással nem fogok éhenhalni.. és mondjuk én nem meggazdagodni akarok ebből!
egy kórházon belül van szülésznő, sebész, nőgyógyász ismerős nem mertem őket még ezzel fárasztani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!