Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet önkéntesnek menni...

Lehet önkéntesnek menni szülészeti osztályra besegíteni úgy, hogy nincs szakmai tapasztalat?

Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szuleszno kulfoldon jol keres es megbecsult megfizetett szakmai foiskolan tanitjak bachelor es utana akar master kepzesen is.Anglia Belgium Hollandia mind olyan orszag ahol szuleszno egy begbecsult szakma.
2012. okt. 9. 19:56
 12/13 Pötyös Panni ***** válasza:
Nekem volt egy általános iskolai osztálytársam akinek semmi köze nincs az egészségügyhöz.Gimnázium után elvégzett egy újságírói tanfolyamot.Nem tudott elhelyezkedni de az anyukájának volt ismeretsége a szülészeten és felvették egy időre...Én is meglepődtem mikor épp dícsérte egy másik osztálytársunk újszülött gyermekét hogy milyen szép.Mikor megtudtam hogy minden hozzáértés nélkül megfoghatta a félórás csecsemőket,akkor azért meglepődtem kissé..Ez kb. 15 éve volt azóta csak remélni tudom hogy javult valamennyit a rendszer....
2012. okt. 10. 00:59
 13/13 Tohonya válasza:

Szóval....

Nem értek egyet, hogy telített volna a szakma, vidéki kórházakban egyre nagyobb hiány van szülész szakorvosokból, és elhivatott szülésznőkből is. Ha valakit érdekel, igenis próbálja ki, és ha tetszik csinálja is, hiszen igencsak szép hivatás mindkettő.

Ettől függetlenül természetesen van rengeteg árnyoldala is (jövedelmi lehetőségek, leterheltség, etc.), éppúgy mint annyi más szakmának/foglalkozásnak. Tessék mérlegelni, és ha marad az elhivatottság, dolgozzon csak abban, amit szeret az ember.

A "betekintést" akár hivatalos, akár nem hivatalos úton is meg lehet oldani véleményem szerint, ehhez valóban belsős segítség mindenképp jól jön.

Hajrá!! :)

2012. nov. 21. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!