Mit kell bevinni a szülésre és a gyerekágyas osztályra a Szt. Istvánba?
Szülésre hálóing, törölköző, tusfürdő, wc papír papucs.
A gyermekágyra pedig a saját és a babád cuccait.
Csak azokat írom le, ami külön az Istvánra jellemző, de ha kéred, írok később bővebb listát is.
Novemberben szültem ott.
Saját hálóingben szülsz. Érdemes wc papírt is betenni, mert nincs a szülészeten a wc-n. A szülőszobában egyből kérik a baba ruháit, én 56-osokat készítettem.
Az esti fürdetéshez törölköző, kis sapka és a kórházi napokra ruha kell.
Napi 3 db pelenkát adnak, érdemes pluszba vinni. Amit ott kapsz, 2-es méretű Libero, ha icipici a babád nem árt a newborn (1-es).
Köldökcsonkhoz és pelenkázáshoz voltak dolgok, de pl mikor én voltam, volt egy ellenőrzés és akkor összeszedték, mert elvileg nem lehetne. A biztonság kedvéért vigyél popsitörlőt, krémet, köldökcsonhoz azt a Naturlandos hintőpont és gézlapot, meg 70%-os alkoholt.
Van egy szoptatós szoba, ahol vannak mellszívók (nagy elektromosak), de a szobádban jól jöhet a saját. (Van, aki 2,5 nap után haza is mehet, akkor talán nem is lesz rá szükség.)
Ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!