Vittél be laptopot a kórházba, a gyerekágyas osztályra úgy értem?
Figyelt kérdés
Volt wifi?2013. ápr. 12. 10:23
2/24 anonim válasza:
Vittem be, de wifi nem volt.viszont nekem apostol elkèrtem a mobil internetjèt.
3/24 anonim válasza:
Telefonom is elég,van rajta net,elég volt.
4/24 anonim válasza:
Vittem, volt wifi (magánkórház).
5/24 anonim válasza:
Először várd ki h kikkel leszel egy szobában. én Tabot vittem, És a telôs netet ráraktam.
6/24 anonim válasza:
Nem vittem. Császár után örültem, hogy élek.
7/24 anonim válasza:
gyermeágyas szobába Minek ott a baba épp eleget ell vele foglalkozni ez nem szállóda vagy hotel
8/24 anonim válasza:
nem hiszem, hogy lesz időd gépezni, a babáddal leszel elfoglalva. hulladék idődben pedig a szobatársakkal tudsz majd beszélgetni.
9/24 anonim válasza:
Én telefonon neteztem, de nem volt wifi. Igazából nem volt rá sok idő, úgyhogy elég volt a telefon arra az 1-2 dologra amit gyorsan meg akartam nézni.
10/24 zabmester válasza:
Öt éve, amikor szültem, még nem volt laptopom, meg valahogy nem is jutott ez eszembe. Ha most mennék, lehet, hogy a netbook-ot elvinném, de nem biztos. Ha belegondolok, könyvet is vittem anno, de ki se nyitottam. Vagy a babámmal foglalkoztam, vagy néztem ki a fejemből és pihentem, vagy a szobatársaimmal beszélgettem, vagy a látogatóimmal voltam elfoglalva. Arra, hogy az e-mailjeimet megnézzem, vagy váltsak pár üzenetet ezzel-azzal, esetleg elolvassak egy-két cikket a neten, arra elég a telefonom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!