Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lehet ezzel az anyukával?

Mi lehet ezzel az anyukával?

Figyelt kérdés
Sok kérdést írt ki,hogy szegények,2 gyerek van és terhes a harmadikkal. Mi lett vele? Nem találom a kérdéseit.
2013. ápr. 9. 12:27
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

"Úgy emlékszem nem írt olyat, hogy nincs meg az alapvető élelem. És szerintem sem kell húson élni. Szerintem egyesek egy kicsit elszálltak maguktól."

azt írta SEMMI élelmük nincs otthon a hónap második felében, de a férje(élettársa?) pék ezért kenyerük van.

december 20.-án egy darab hal volt a hűtőjükben állítása szerint, semmi más, se egy fillérük.

nekem ez már az éhezés fogalmát kimeríti :S

egyébként szerintem se kellett volna kitiltani, ennyi szórakozása neki is lehetett volna, csak nem kellett volna ugye hazudoznia...

2013. ápr. 10. 18:02
 32/38 A kérdező kommentje:

Azt írta, nincs pénzük, nincs mit beosztani. Szerintem sem kellett volna tiltatni, azért ez durva volt...

Köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 10. 18:07
 33/38 anonim ***** válasza:
Annyi kamu kérdése volt, hogy szerintem egy unatkozó 15 évesről van szó. Jó, hogy ki lett tiltva.
2013. ápr. 10. 18:16
 34/38 zabmester ***** válasza:
100%

Tényleg leírta többször is, hogy hónap végén (mármint a második felében) kenyéren kívül semmi más élelmiszer nincs.

Abban egyetértek veled, kérdező, hogy nem kell csak húson élni, néha én is elcsodálkozom, hogy vannak, akiknél minden nap hús van, bár persze én nem szólok bele, hogy mások mit főzzenek, de tényleg nem az az éhezés, ha egy családban normális ebédnek számít a főzelék, feltét nélkül, vagy egy zöldséges tészta, vagy akármi. Nem is erről van szó. Hanem arról, hogy ő ténylegesen leírta többször, hogy csak kenyeret esznek, azt is csak azért, mert pék a férje, és tud hozni.

Egyébként azt is megértem, hogy kitiltották (már ha tényleg ki lett tiltva), mert tényleg össze-vissza kamuzott. Még az is lehet, hogy ez az egész háromgyerekes, nincstelenséges sztorija egy hatalmas kitaláció, és valójában egy ötven éves pasas írja a kérdéseket, aki kettesben él a kanárijával, és ez a legfőbb szórakozása. Ha meg mégis igaz, amiket ír, akkor is állandóan ellentmondásba keveredik magával. A kérdéseit nem azért írja ki, hogy valamit megtudjon, hanem hogy panaszkodjon/veszekedjen/tarháljon. Ez az oldal nem erre való, és érthető, hogy az oldal szerkesztői egy idő után megelégelik a dolgot. Ha valaki egy-két ilyen kérdést kiír, az még belefér, de hogy valaki folyamatosan ezt csinálja, az már érthető módon nem.

2013. ápr. 11. 18:27
 35/38 anonim ***** válasza:

Nekem is írt privátba, mert belebonyolódott a saját gyerekei korába! Bemásolom!

A kérdésre írt válasz: Mit tennétek a helyemben? A párommal van probléma, mert nagyon sokat iszik.

"4 éves a nagy, akit 16 évesen szültél, te most 22 vagy...értem!"

Az üzenet szövege: Nah szóval mégegyszer(sietek, mert nekiálltam a dolgomnak)

Én 1991. 06.19 születtem. Az első gyerek 2008.12.08 született. A második gyerek 2011.06.01 született. a harmadikkal pedig május 10-re vagyok kiírva.

Amúgy a Családi kapcsolatok témakörben is írkál! :) Unatkozó 3 gyerekes anyukát még nem láttam, nekem csak egy van, de mellette sem unatkozom!

2013. ápr. 11. 18:51
 36/38 A kérdező kommentje:
Utolsó ezek a dátumok miért is hihetetlenek?
2013. ápr. 11. 19:20
 37/38 anonim ***** válasza:

A kérdésre írt válasz: Mit tennétek a helyemben? A párommal van probléma, mert nagyon sokat iszik.

"4 éves a nagy, akit 16 évesen szültél, te most 22 vagy...értem!"

Mert ezek az előzmények. Ott a kérdés el lehet olvasni a válaszokat azt hiszem....

2013. ápr. 11. 19:28
 38/38 A kérdező kommentje:
Értelek!
2013. ápr. 11. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!