Mi lehet ezzel az anyukával?
Ezt a műkörmös dolgot nem tudom, én a tippelős kérdéseket meg se nyitom sose, úgyhogy ezt ezért nem is láthattam. Bár ezzel a műkörömmel úgy vagyok, hogy én nem sajnálom tőle, nekem is csináltak már úgy körmöt, hogy ismerősöm rajtam gyakorolt, egy fillérembe nem került (nem is költenék rá, két napnál tovább nem bírja el a körmöm).
Amúgy ezzel az anyukával nem is az a baj, hogy ők most szegények. Rajtuk kívül vannak ilyen helyzetben még jópáran. Az a gond, hogy tizenévesen hozzáláncolta magát egy alkoholista, agresszív pasihoz azzal, hogy gyereket szült neki, aztán még egyet, és még egyet, miközben láthatóan előtte se tudtak megélni, illetve, hogy még a legnormálisabb, rosszindulattól mentes tanácsot is támadásnak veszi, és magából kikelve reagál ezekre. Például amikor arról panaszkodott, hogy milyen kicsi helyen élnek, nem férnek el, és valaki javasolta, hogy a két gyerek aludjon emeletes ágyban, akkor több lesz a hely, erre a hölgy kiakadt, hogy ő mégis honnan szerezzen emeletes ágyat, tán azt hisszük, hogy neki erre csak úgy van pénze? Hát az ilyen megnyilvánulások után még abból is, aki jóindulattal közeledett felé, már csak ellenszenvet fog kiváltani.
Az a nő nem volt normális! Nekem egyszer egy kérdés miatt írt és büszkén újságolta hogy éppen ők is új házat terveznek venni (pontosabban nyaralót) és társalogtunk róla egy jót utána 2 hétre rá meg válaszoltam az egyik éhezős kérdésre majd írt egy privátot nem túl kellemes hangnemben és közölte hogy menjek anyámba és örüljek hogy én nem éhezek..
Szóval vagy skizofrén vagy csak nagyon unatkozik!
Nyaralót vettek??? Ez nagyon komoly! Húúú.....
Figyelj, biztos, hogy vele leveleztél? 100%??
Azt írta az utolsó héten már csak kenyérre és vízre fut, szerinted az normális? Meg hogy a férje nem engedi el ultrahangra helyette elmegy inkább és elissza azt a pénzt?
Meg az hogy az egyik kérdésnél azt állítja hogy veri, a másikban meg letagadja? És hogy az egyik helyen 21 éves, a másikon 22? Hogy veszélyeztetett terhes de álíltólag végig szexeli a terhességet?
Hogy 16 évesen teherbe esik és hogy teljesen véletlenül mind3 gyereke védekezés mellett "csúszik be"?
Ezek annyira élettelen szituációk, sok kérdésnél saját magát buktatta le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!