Férjetek is ezzel idegesít titeket?
pár hete szültem és állandóan azzal nyaggat mikor fekszem le vele vagy mikor elégítem ki.
meg kell mondanom őszintén lehet önzőnek tart de nagyon nincs igényem eröm arra hogy most ezzel foglalkozzak. egész nap egyedül vagyok a kicsivel és a nagyobbik gyerekkel. reggeltől estig altatást is beletéve semmibe nem segit minden t megoldok nem nyüszögök miatta de a jo életbe miért nem fogja fel hogy majd 6 hét múlva ha az orvos rábólint na majd akkor lehet rola szó.
Nem,sőt.
első 2 héten paffon voltam,de utána gondoltam legalább neki legyen jó...elutasitotta,mondván az úgy nem jó,ha csak neki jó...
6.héten nem tudott fogadni a dokim,mert lebetegedett,csak 8.héten,de mondta,hogy ha jól érzem magam,lehet bármit.
Párom amikor meghallotta,keritett másik dokit,aki megnézett,hogy tényleg minden oké-e.
Ő a másik véglet,önzetlenebb ember nincs.
10:18 még
De van körülöttem párom ellentéte is.
Az illető még középkori földesurakról is hadovált,hogy de azok régen addig kaptak ágyast amig az asszonnyal nem szexelhetett...
Nem.
Én szerettem volna megadni neki ezt-azt, de azt mondta, hogy nem akarja, hogy neki jó legyen aztán szevasz.
Beszélj a férjeddel, hátha észhez tér. Vagy ha nincs erőd kielégíteni, akkor oldja meg magának, ha már ennyire türelmetlen.
Szia! Ez elég rosszul hangzik. Szerintem oszd be „éjszakai szolgálatba” a gyerek mellé, mondd, hogy ha te ki tudod pihenni magad kicsit, akkor lehet, hogy lesz kedved. Várhatóan ő purcanna ki tőle, és nem nyaggatna tovább. :)
Egyébként ilyet olvasva nem tudom, mit gondoljak, hogy az én férjem „extra”, vagy a tied az a hozzáálásával, de nálunk egyrészt mindenben segített (holott dolgozott napközben), amiben tudott, fölkelt éjjel és órákat sétálgatott az üvöltő gyerekkel, ha én épp teljesen kivoltam… és hozzáteszem, hogy bár nekem sem a szex volt minden vágyam az első időszakban, de épp azért, mert ilyen rendes volt a férjem, és nagyon szeretem, rávettem magam. (Nem volt szenvedés, csak elkezdeni nem volt kedvem a fáradtság miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!