Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férjetek is ezzel idegesít...

Férjetek is ezzel idegesít titeket?

Figyelt kérdés

pár hete szültem és állandóan azzal nyaggat mikor fekszem le vele vagy mikor elégítem ki.

meg kell mondanom őszintén lehet önzőnek tart de nagyon nincs igényem eröm arra hogy most ezzel foglalkozzak. egész nap egyedül vagyok a kicsivel és a nagyobbik gyerekkel. reggeltől estig altatást is beletéve semmibe nem segit minden t megoldok nem nyüszögök miatta de a jo életbe miért nem fogja fel hogy majd 6 hét múlva ha az orvos rábólint na majd akkor lehet rola szó.

2013. márc. 19. 08:47
1 2
 11/19 frászkarikaborsó ***** válasza:
35%
az enyém nem szereti ha csak úgy kielégítem, mert neki csak akkor jó ha nekem is jó. Többször felajánlottam a terhesség végén, meg a szülés után is, de egyszer sem élt vele.
2013. márc. 19. 10:52
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Egyáltalán nem,sőt még ő mondta,hogy addig nem lesz semmi ameddig a doki rá nem bólint. (egyébként én sem akartam szexelni)Azt sem hagyta,hogy máshogy segítsek rajta,megoldotta magának.
2013. márc. 19. 10:55
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nemcsak önzőség, de kicsit primitív gondolkodásra vall, bocsánat. Mert egy intelligens férfi, akármennyire kívánja is a szexet, megérti, hogy ilyenkor mi a helyzet. Nálunk szülés után ilyenről szó sem volt, nem is beszéltünk róla, magától értetődő volt. Egyrészt, nem hülye a férjem, tudta, hogy szültem és, hogy sokáig alig tudtam járni, másrészt, látta, hogy alig alszom és mindent megcsinálok a baba körül, még, ha nem is fájna a dolog, időm nem lett volna rá. Szerintem, ezt a minimális időt ki lehet bírni.
2013. márc. 19. 11:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem, szóba sem hozta. Megvártuk szépen a 6 hetet. Bár én kielégítettem másképp (amikor már kicsit belerázódtam az anyaságba), nálunk ez nem okozott gondot. Azért 5-10 perc nem a világ és legalább ő is nyugodtabb (türelmesebb a babával is), na meg én sem agyalok azon, hogy most hogyan intézi el magának.
2013. márc. 19. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

Én mindig annyira elcsodálkozom amikor ilyet olvasok. Egyrészt az ilyen férfiak nem tudják, hogy mivel jár egy szülés, és hogy utána jó pár hétig nem szabad szexelni?

Azt sem értem, aki elvárja a feleségétől, hogy egyoldalúan kiszolgálja, hogy az miért jó neki? Nekem iszonyú megalázó lenne, ha valaki csak kötelességből "foglalkozna velem". Ezeket a nőket sem értem, nem érzik magukat egy szex rabszolgának, miközben kötelességtudóan kielégítik a férjüket?

2013. márc. 20. 01:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem attól, hogy valaki kielégíti a partnerét, még nem szexrabszolga. Máskor is van/volt ilyen. Nekem speciel nem esik nehezemre, sőt kedvelem, ha kielégíthetem kézzel vagy szájjal. Ne haragudjatok, hogy ilyen vulgáris vagyok de ezt nem tudom másképp megfogalmazni. És különben meg, ha már valaki jól van fizikálisan, és nem esik nehezére, akkor meg, miért ne?! Kérdezem, az nem önzőség, hogy azért, mert nekem nem lehet jó, akkor már neki se? Ezt mindenkinek magának kell tudni eldöntenie, hogy akarja vagy sem.
2013. márc. 20. 08:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Abban az esetben, hogyha a férj elvárja a feleségtől, hogy főzzön, mosson, takarítson, lássa el a gyereket tök egyedül, és AZÉRT elégítse ki, mert neki ez JÁR, abban az esetben bizony pont, hogy szexrabszolgának tartja a nőt (a férfinek van igénye rá, a nőnek nem a kanyarban sem, na, ki enged, ki az önzőbb? )Az megint más, amikor törődik vele, megkérdezi, hogy mit segítsen, hogy az anyukának könnyebb legyen, és ha kap valamit szeretetből (nem szánalomból, vagy a béke kedvéért), na szerintem ez a normális. 6 hétig a hüvelyben történő szexet meg én hanyagolnám, a tus sem véletlenül nem ajánlott...

A pontozók meg légyszi írják már meg a véleményüket, tényleg érdekel.

2013. márc. 20. 09:26
 18/19 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Én senkit nem pontozok le, csak azért, mert más véleményem van. Én nem azt írtam, hogy jár neki, hanem, hogy nekem is kedvemre van, mert én szeretem kielégíteni, szájjal és kézzel. Nekem ez tetszik. Ennyi.

2013. márc. 20. 09:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Nyugtasd meg, h mindent be fogtok pótolni. Nekem is nehéz volt az újrakezdés, pedig császáros voltam. De éreztem, h gyakorolni kell, mert a testem is hamarabb belejön, és a lelkemnek is jót tesz a hosszú szünet után. Sokat számít az intim torna, hidd el. Menj el te is önző módon, masszíroztasd meg a tested, még ha sajnálod is magadtól. Én is sajnálom, de már rájöttem, h túl sok mindent megvonok magamtól. Ki fogok kapcsolódni a 2. pici után, és igenis az az életvidám, vonzó anyuka és nő leszek, aki szeretnék. És igenis segítsen be a háztartásba, mert a pihenés neked is jár.
2013. márc. 27. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!