Mit tehetek ezzel az anyukával?
Van egy szomszédom,aki adott nekem 2 drab hasznàlt pizsama alsot a babàmra.
AZota mindenkinek azt hireszteli,hogy minden ruha ami a gyerekemen van,töle van,és mind uj volt.
Pedig csak 2 pizsamaalsot adott,ami bolyhos.
Nagyon szégyellem magam,mert többen visszamondtàk.
Ràadàsul amikor a kislànyom megszületett,és sirt(kb 4 naposan)azt ajànlotta,hogy a cumit kenjem be nutellàval,akkor megfig nyugodni,illetve vàgjam le,borotvàljam le a hajàt,mert különben beteg lesz egész életében:(
Arrol nem beszélve,hogy az ö kislànya 2és fél éves,eddig nem volt a gyereknek semmi a babakocsira aggatva,most vett neki rà különbözö dolgokat,és uj babakocsit vett.
Valahol ugy érzem éreztetni akarja hogy ö tökéletes anya,én meg egy nulla,és volt egy cumisüveg melegitöje,amit elakart adni,(ö nem hasznàlja màR)kIdeült dupla àron ajànlotta,mint ami a boltba eredeti àr.
Mit tehetnék?
Ne csinálj semmit szerintem. Okos enged szamár szenved. Híreszteljen amit akar, aki ismer téged tudja hogy ezek nem igazak, ne foglalkozz vele. Megvolt a tanulópénz, legközelebb ne fogadj el tőle semmit, ha pénzért adja ha nem. Kerüld el amennyire lehet. Te ne szégyelld magad, ha van aki ezt elhiszi az nem ismer, vagy nem barát!
Ez a nutellás dolog, meg a borotválás nagyon durva... az ilyen anyáktól lesz felnőtt korára idióta a gyerek!
Tényleg a legjobb az lenne, ha nem foglalkoznál vele. A hülye tanácsait gondolom nem fogadod meg, max. végighallgatod, de ennyi. Reagálni is felesleges az ilyennek, mert úgysem érti meg.
Az ismerőseid meg bizonyára tisztában vannak azzal, hogy te mondasz igazat pl. használt ruha ügyben is...
Biztos nem vagy nulla, de ezután inkább ne is fogadj el tőle semmi, venni meg pláne ne vegyél meg semmit!
Szerintem maradjon meg köztetek a normál szomszédi viszony, de ne fogadj el soha többé semmit, ne vegyél tőle semmit, kicsit növeld a távolságot kettőtök között, de úgy, hogy ne legyen sértődés a vége. Vannak ilyen rosszindulatú emberek, Te sajnos a saját bőrödön tapasztaltad meg az undorító természetét. Jó lecke volt.Nem mindenki olyan, mint amilyennek látszik.
Sok boldogságot, és no idegeskedést!
Szia!
Hát ez elég kellemetlen,de ne foglalkozz vele!Semmi közötök egymáshoz!Köszönésen kivül ne szólj hozzá és kész!A helyedben nyilvánosan visszaadnám a pizsamagatyókat és ezzel le van zárva az ügy!Ennek a nőnek szerintem hiányzik egy kereke!Kerüld el messzire,mert te leszel tőle idegbeteg,ha továbbra is foglalkozol vele!!!
Remélem sikerül megoldanod a problémát!!!
Nálunk majdnem ugyanez volt a ruhákkal.Férjem unokatesójáék adtak nekünk egy csomó használt ruhácskát.Kimostam,kivasaltam őket,gondoltam ebből sosem elég,jó lesz az az újak mellett is.
Erre valamelyik nap kint voltunk a játszótéren,és a férjem unokatesója rámutatott egy gyerekre,meg hát az anyukájával már rosszban vannak,hogy:-Nézd!Azt a ruhát is mi adtuk a gyereknek!-
Na szép!Hazajöttem,összecsomagoltam az összes ruhát amit adott,és mindent visszaadtam.Az én gyerekemre is mutogatni fog?Na azt már nem!Inkább veszek neki mindenből újat,elvégre első baba lesz.
39 h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!