Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan rúgták ki ezt a kismamát?

Jogosan rúgták ki ezt a kismamát?

Figyelt kérdés
Eltitkolta a munkahelyén h terhes.14 hetes volt amikor kiderült és azonnal kirúgták azzal az indokkal h eltitkolta.Én úgy tudom h a 12. hétig kötelessége lenne h bejelentse a terhességét de tényleg ez volt a legjobb megoldás?
2013. ápr. 9. 11:30
1 2
 11/12 Golan Trevize ***** válasza:
E-mail nem jó, de a tértivevényes levél kézbesítettnek számít, bármilyen jogi fórumon úgy fogják venni, hogy a címzett tudja, hogy mi van benne.
2013. ápr. 10. 08:05
 12/12 anonim ***** válasza:
én is így gondoltam, hogy egy tértivevény azért mégiscsak kézzel foghatóbb mint egy e-mail, kíváncsi leszek h a próbaidő lejárta után pár nappal mennyire fognak egy nem éppen dolgozóbarát mhelyen örülni egy ilyen levélnek, na de én is csak annyira leszek kedves mint ők hozzám...
2013. ápr. 10. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!