Nem gondolom azt. Egy 23-25 éves már nem tini, fiatalabb, mint a most szokásos. Ha van mire vállalni a babát (van valamennyi munkaviszonya, az apának van állása) jól teszi, hogy gyereket vállal.
2012. dec. 18. 12:40
2/24 anonim válasza:
Mivel nincs a homlokára írva az életkörülménye, nem.
2012. dec. 18. 12:41
3/24 anonim válasza:
Nem értem miért kell állandóan ilyeneket kérdezni, mit ha direkt provokáció lenne.
Ha ismerem is tudom, hogy a semmire szül aztán nyávog akkor igen ha nem akkor nem.
2012. dec. 18. 12:41
4/24 anonim válasza:
Nekem nem ! Bár talán ez azért van , mivel első gyerekemet 22 évesen másodikat 26 évesen szültem ! Szerintem nincs ebbe semmi gáz ! Mondjuk én tőlem is sokat megkérdezték az első lányomnál Ajsánál , hogy nem korai ez még ?! De én akartam így , persze volt olyan amikor megkérdeztem magamtól , hogy ez biztos így jól van ?! De imádom a gyerekeimet ! A második lányom Lora most 6 hónapos , és ők a mindeneim
2012. dec. 18. 12:42
5/24 anonim válasza:
Mire várjon? 27 évesen miért más? Inkább az nem tetszik, mikor terhesen megy érettségizni. Na ők, ők várhatnának még pár évet.
Én 27 évesen szültem, de már bánom, hogy nem korábban.
2012. dec. 18. 12:43
6/24 anonim válasza:
Őszintén. Nem, nem jut eszembe.
2012. dec. 18. 12:45
7/24 anonim válasza:
24 éves voltam mikor terhes lettem, tavasszal töltöttem a 25-öt, nyáron született meg a lányom (2011-ben). Mire vártam volna? Házunk van, hitel mentes (sajnos anyukám meghalt, így a háza a miénk lett), autónk van, hitel mentes, már nincs félretett pénzünk, de nem vagyunk templom egerei szinten.
Őszintén mire kellett volna várnom? Hogy kiöregedjek?
Senkire nincs ráírva a családi háttere. Van aki már tizenévesen megtalálja az élete párját, van aki nem vágyik nagy karrierre annak miért kellene várnia?!
2012. dec. 18. 12:49
8/24 anonim válasza:
Nem. Ez abszolút nem korfüggő. Valaki már 18 évesen érett rá, hogy gyermeket neveljen, valaki pedig még 40 évesen sem. Én 24 évesen szültem, de ha hamarabb is összejöhetett volna.
9/24 anonim válasza:
És 24 éves kismama vagyok. És senki nem nézi rossz szellem, mert aki ismer, az tudja, hogy nálunk itt van az ideje a babának, aki meg nem ismer, az nem érdekel. Vannak nálam fiatalabb kismamák, ezzel az erővel, nekik nem kellett volna még várni? És akik 35 évesen várják az elsőt, nekik nem késő? Miért csak egy kis korosztályt nézel?
10/24 anonim válasza:
nem. Semmi közöm ahhoz, hogy más mikor vállal gyereket. Nem is érdekel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!