Őszintén, ha meglátsz egy 23-25 év körüli kismamát/anyukát, eszedbe jut, hogy talán még várhatott volna néhány évet?
Istenem:) mennyire unatkoznak egyesek igy karacsony elott.
21 vagyok, a 22-t januarban toltom.
A kislanyunk holnap utan fog megszuletni programozott csaszarral.
Mire vartunk volna?! Van szakmam, tudok nyelveket, van sajat hazunk, ket autonk, ferjem vallalkozo, anyagi hatterunk biztos.
Szeretjuk egymast, csak egy baba hianyzott:)
Szoval nem, en nem nezek le senkit azert, mert fiatal.
Szerintem te is sajat magaddal foglalkozz, ahelyett, hogy iteleznel...
Es lehet, hogy en tenyleg fiatalabb vagyok, de egy 25 eves mire varjon?! :)))) pont idealis kor:)
Őszintén, meg se tudom mondani hogy ki 23-25 éves...van olyan barátnőm aki 20 és legalább 25 nek néz ki és van olyan aki közel 30 és folyton 17nek nézik...szóval én ebben nem vagyok jó hogy így belőni ki hány éves...
egyébként 25 évesen vállaltunk babát (az elsőt) így utólag nézve várhattunk volna még nem lettünk volna lekésve semmiről 4-5 év múlva sem (és nem anyagi dolgokra gondolok hanem kicsit még "élni").
Egyrészt nem vagyok jó kormeghatározásban, főleg nem tök idegenekében, másrészt van nekem elég más dolgom, minthogy ismeretleneket elemezgessek és véleményeket alkossak tóluk.
Különben én is 25 éves korom előtt szültem, és köszönöm szépen, de számomra nem mérvadó egy egyszer látott járókelő véleménye. Még szerencse, hogy nem is jön oda senki csak úgy észt osztani. :)
én az olyan felületes embereket nézem le, mint te, kedves kérdező, akik ilyen apró-cseprő dolgok alapján ítélkeznek. én itt leszek a gyerekem diplomaosztóján, mert még csak a 40 derekán leszek, és szerencsésnek érzem magam, h. 22évesen saját házunk volt,biztos megélhetésünk ,megtakarításunk segítség nélkül.
nem nézem le, nem vetem meg a később szülőket, viszont sajnálom őket tiszta szívemből, hogy az élet ezen csodálatos öröme, a gyermekáldás váratott magára egyéb külső akadályok miatt az életükben.
24éves kismama
24 évesen szültem a lányom, volt lakásunk, munkánk, nem vagyuk gazdagok, de mindene megvan és már nagyon vártuk a férjemmel.
Őszintén nem értem, h mire kellett volna várnunk pár évet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!