Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őszintén, ha meglátsz egy...

Őszintén, ha meglátsz egy 23-25 év körüli kismamát/anyukát, eszedbe jut, hogy talán még várhatott volna néhány évet?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 12:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én sehol nem olvastam, hogy ezért a kérdező leszólna valakit, ítélkezne, csak egy kérdést látok...

Hallottam már 35 évestől, hogy bár szült volna 10 évvel ezelőtt inkább, de huszonévest is hallottam csalódott vagy éppen nagyon is elégedett anyaként. Ez nem a kortól függ!

2012. dec. 18. 14:59
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Főleg neked,kedves utolsó,mert tényleg egyáltalán nem ítélkeztem,nem is olvasható sehol,de csak még nem is gondoltam erre. Sőt,én is fiatal anyuka párti vagyok,bár még nincs babám.

Egyszerűen sok 30 év körüli nőtől hallom,hogy mennyire ráérnek még a gyermekvállalással és nem tudom eldönteni,hogy tényleg így gondolják és helytelennek tartják a fiatal gyermekvállalást,vagy valamilyen oknál fogva nem lehet nekik,ezért inkább azt mondják,hogy nem is szeretnének,hogy ne kelljen kellemetlenül válaszolgatni.

Az itteni rosszindulatú válaszolók meg kicsit gondolkozzanak már el,mert hihetetlen,hogy ilyen üldözési mániájuk van,hogy egyből a rosszat látják. Pozitívan emberek! :)

2012. dec. 18. 15:07
 23/24 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen voltam terhes,21 voltam mikor megszületett,elég furcsán néztek rám,sőt egy öregasszony megszólt,hogy mit képzelek hogy 15-16 évesen már felcsináltattam magam,mikor toltam a fiam.Nem tudom miért kéne beleszólni,hogy 20 vagy 25 évesen szül valaki,nem a szüleim tartanak el,lassan államvizsgázom,nem sokára dolgozom,elég érett vagyok a gyerekneveléshez úgy gondolom,nem tini vagyok már.Nem kor függő ki milyen anya,ettől függetlenül szerintem sem pozitív ha 15-16 évesek már gyereket pelenkáznak,de hát ugye nincs 100%os fogamzásgátlás és terhesen már kár azon sajnálkozni,bár ne kezdték volna a szexuális életet fiatalon,és lehet jó anya egy 16 éves is,inkább arra gondolok,ilyenkor hogy csinálja tovább az iskolát legyenek céljai álmai amiket szeretne elérni,bár baba mellett nehezebb de nem meghal akinek gyereke lesz,mint ahogy sokan gondolják.Attól,hogy valaki korábban szül még nincs elvágva az élete,mert lehet 5 év múlva szuper állása,vagy lehet milliomos attól,hogy nem várja meg még betölti a 30at.
2012. dec. 18. 18:50
 24/24 anonim ***** válasza:
ja bocsi elküldte: szóval én már találkoztam olyannal,de pl van sok 30év körüli barátnőm és tőlem kérnek sokszor tanácsot :)
2012. dec. 18. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!