Őszintén, ha meglátsz egy 23-25 év körüli kismamát/anyukát, eszedbe jut, hogy talán még várhatott volna néhány évet?
Én sehol nem olvastam, hogy ezért a kérdező leszólna valakit, ítélkezne, csak egy kérdést látok...
Hallottam már 35 évestől, hogy bár szült volna 10 évvel ezelőtt inkább, de huszonévest is hallottam csalódott vagy éppen nagyon is elégedett anyaként. Ez nem a kortól függ!
Köszönöm a válaszokat! Főleg neked,kedves utolsó,mert tényleg egyáltalán nem ítélkeztem,nem is olvasható sehol,de csak még nem is gondoltam erre. Sőt,én is fiatal anyuka párti vagyok,bár még nincs babám.
Egyszerűen sok 30 év körüli nőtől hallom,hogy mennyire ráérnek még a gyermekvállalással és nem tudom eldönteni,hogy tényleg így gondolják és helytelennek tartják a fiatal gyermekvállalást,vagy valamilyen oknál fogva nem lehet nekik,ezért inkább azt mondják,hogy nem is szeretnének,hogy ne kelljen kellemetlenül válaszolgatni.
Az itteni rosszindulatú válaszolók meg kicsit gondolkozzanak már el,mert hihetetlen,hogy ilyen üldözési mániájuk van,hogy egyből a rosszat látják. Pozitívan emberek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!