Lesz valaki mellettem?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy kulfoldon elek, es nincsenek a kozelben barataim. Babat szeretnek, de nincs senki, aki lelkileg mellettem lenne, akivel megoszthatnam a gondolataimat, oromomet, felelmemet, vagy aki tanaccsal latna el.
Egy honapja hagytam abba a gyogyszert, es annyira orulnek, ha ''beutne a menko'' :)
Lenne ıtt valaki, aki vegigkıser ezen az uton?
Szia, es koszonom, hogy valaszoltal. :)
Az aktualis nap 2 hete volt. Tegnap kellett volna megjonnie, de meg nem jott meg.
Annyira szeretnem, ha... de felek, hogy csak a gyogyszer elhagyasa miatt kesik. Es bar probalom nem beleelni magam, de tudom, hogy ha megjon, akkor le leszek torve, mint a bili füle. (Persze, tudom, ez meg csak az elso honap, nem jelent semmit, ha nem esek rogton teherbe, de akkor is elszontyolodnek.)
Koszi! Majd holnap irok meg, hogy mı van.
De mar most sokkal jobban erzem magam, hogy kiirhattam magambol!
Legyen szep a napod!
1 napja barna pecsételős valami van... de olyan gyenge, hogy csak a vécépapíron látom, pisilés után.
Ez vajon mi?
Olvastam, hogy ez lehet a beágyazódás jele is.
De igazad van! Inkább szakemberhez fordulok, és nem a Gugliból öngyógyítom magam.
Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!