Lesz valaki mellettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy kulfoldon elek, es nincsenek a kozelben barataim. Babat szeretnek, de nincs senki, aki lelkileg mellettem lenne, akivel megoszthatnam a gondolataimat, oromomet, felelmemet, vagy aki tanaccsal latna el.

Egy honapja hagytam abba a gyogyszert, es annyira orulnek, ha ''beutne a menko'' :)

Lenne ıtt valaki, aki vegigkıser ezen az uton?

2013. ápr. 8. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Itt mindig lesz,aki tanácsot ad neked bármiben:) Mikor lesz az aktuális nap amikor próbálkozhattok?
2013. ápr. 8. 13:03
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia, es koszonom, hogy valaszoltal. :)

Az aktualis nap 2 hete volt. Tegnap kellett volna megjonnie, de meg nem jott meg.

Annyira szeretnem, ha... de felek, hogy csak a gyogyszer elhagyasa miatt kesik. Es bar probalom nem beleelni magam, de tudom, hogy ha megjon, akkor le leszek torve, mint a bili füle. (Persze, tudom, ez meg csak az elso honap, nem jelent semmit, ha nem esek rogton teherbe, de akkor is elszontyolodnek.)

2013. ápr. 8. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet,nem lehet nem elszontyolodni,ha nem sikerül,még az első hónapban sem,pedig sokan vannak,akiknek nem sikerül elsőre. Drukkolok,h összejöjjön nektek:)
2013. ápr. 8. 13:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Koszi! Majd holnap irok meg, hogy mı van.

De mar most sokkal jobban erzem magam, hogy kiirhattam magambol!

Legyen szep a napod!

2013. ápr. 8. 13:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Rendben,drukkolok.Köszi,neked is!
2013. ápr. 8. 13:29
 6/9 A kérdező kommentje:

1 napja barna pecsételős valami van... de olyan gyenge, hogy csak a vécépapíron látom, pisilés után.

Ez vajon mi?

2013. ápr. 9. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Csináltál már tesztet? Ha még nem akkor nem ártana és ha pozitiv akkor menj el dokihoz,m ez a barnás vmi nem túl jó,lehet,h egy kis hormonpótlásra lenne szükséged,nem feltétlenül jelent bajt,de sajnos jót sem.
2013. ápr. 10. 07:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Olvastam, hogy ez lehet a beágyazódás jele is.

De igazad van! Inkább szakemberhez fordulok, és nem a Gugliból öngyógyítom magam.

Köszi. :)

2013. ápr. 10. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:
A beágyazódás a 7-10.napon történik,neked már pár napja meg kellett volna,h jöjjön,szal ez már nem az,hacsak nem az történt,h később estél teherbe.
2013. ápr. 10. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!