Szerintetek megszokja majd kisfiam, hogy nyaralás alkalmával mellettem alszik majd, de külön ágyon, (apa meg pótágyon mellettem)? Nehéz lesz majd újra kiságyba szoktatni? 4 éjszakáról lenne szó.
Figyelt kérdés
Másképp nem bírjuk megoldani, utazóágyat nem birunk kölcsönkérni, venni nem akarunk, az ott lévő járóka meg már kicsi neki.Egyébként 16 hós.2010. jún. 21. 20:44
1/7 anonim válasza:
fújjatok fel egy matracot az a legjobb megoldás nektrek és neki is minálunk már 5 éve beválik mind a három csajszinkánl
2/7 anonim válasza:
Ha pestiek vagytok, én adok kölcsön ágyat. Üzenj ha kell.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi 2.aranyos vagy, de nem arra lakunk( Csongrád).
2010. jún. 22. 07:56
4/7 anonim válasza:
Bár az én lányom csak 13 hónapos volt, amikor nyaraltunk, de én is attól féltem, hogy mi lesz itthon. De kár volt aggódnom. Nagyon örült amikor újra viszontlátta az ő kis ágyikóját és rögtön visszaállt "otthoni üzemmódba". Tudják azt a kicsik is, hogy a nyaralás az "más", éppen az benne a jó. ( kár, hogy mi az idén nem tudunk menni)
5/7 anonim válasza:
nekem 14 hós volt tavaly amikor nyaraltunk, 10éjszakát aludt velünk együtt. De amikor hazaértünk ugyan úgy aludt a szobájában, a kiságyban, egyedül. Szóval szerintem nem kell aggódnod.
6/7 anonim válasza:
OFF: én csak azt nem értem, hogy Te miért nem a férjeddel alszol??? 16 hónapos!!! A férjed meg a pótágyra szorul. :(((((((((((( Szép :(
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Egyszinten lesz a 3 ágy. Félek, hogy kisfiam leesik a pótágyról. Meg amúgy még kiságyban alszik itthon is.
2010. jún. 26. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!