Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elveheti tőlem a babát? 6...

Elveheti tőlem a babát? 6 hónapos állapotos vagyok, a "párom" lelkileg és fizikailag bántalmaz, el kell menekülnöm. Nem akarta a babát és közjegyzői papírt is akart csináltatni erről.

Figyelt kérdés

de mikor kiderült, hogy fia van, azt mondta, hogy el fogja tőlem venni mert én csak "gazdatest"vagyok....Apasági nyilatkozat nem készült,nem is szeretném ezek után mert attól félek,hogy akkor bármire képes lesz.

Szüleim 10 éves koromban elváltak,anyukámmal nem is tartjuk a kapcsolatot,apukámhoz nem tudok menni mivel sajnos TBC-s.

A "párom" eleinte örült a babának,de aztán ez megváltozott...Neki 2 gyereke is meghalt(egyik 16,másik 14 évesen)azt gondolom,nem kicsi az ő felelőssége sem ebben...

Fél éve tudtam meg,hogy kb. 20 éve volt egy súlyos autóbalesete,amely után megmondták az orvosok,hogy az agya egy 15-16 éves szintjén fog maradni.Ezt sajnos túl későn tudtam meg...Azt gondolom,ezt valamennyire alátámasztja az indokolatlan agresszivitása,felelőtlensége,szexuális aberrációja(animal és tini szex,swinger clubbok látogatása)beteges hazudozása.

Nyilván nem szeretném,ha egy ilyen ember mellett kellene világra hoznom a kisbabámat,így is örülök,hogy egészségileg minden rendben zajlik.Főleg,hogy naponta azt hallom,hogy takarodjak az utcára mert a "párom" nem tudja élni az életét mellettem...A fizikai bántalmazásnak sem tenném ki magam a gyermekem érdekében,és akkor még a mentális dolgokról nem beszéltem.

Elveheti a babát tőlem???

2013. ápr. 6. 20:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: számít. Hiszen így nem a te szavad van csupán az övével szemben. Mert ő mondhatja azt, hogy te ezeket mind kitalálod, lehet a védőnő előtt teljesen normálisan fog viselkedni. De ha neked van látleleted, meg felvételed, az már bizonyíték. Persze vigyázz, te mit mondasz neki, mert azt meg ő használhatja fel ellened.
2013. ápr. 6. 22:53
 22/37 anonim ***** válasza:

Minnél előbb menj el. A pici ne is ismerje meg!!!

Apám verte az anyámat, láttam hallottam. Maga volt a pokol- főleg gyerekként egy szar családban lenni. Legyél erős-már ugyis annyi mindent kibírtál, dobbants minnél előbb. Gondolj a picire!!!!!!!

2013. ápr. 6. 23:02
 23/37 A kérdező kommentje:

Ő nem tud látleletet vetetni. :) Bár lehet az lenne a megoldás :)

Jól látod egyébként:a védőnő és mindenki más előtt halál normálisan viselkedik.Szóval ezt nem tudom,hogyan lehet majd felszínre hozni ha erre kerül sor.

De pl kezemben van megtalált tagsági kártyája swinger klubból,hirdetése kinyomtatva,amiben az szerepel:"férfit,nőt,párt kényeztetnék,házhoz is megyek."

Természetesen az általa feltöltött képpel,adatokkal.

2013. ápr. 6. 23:06
 24/37 A kérdező kommentje:

Kedves 24es!

Nagyon köszönöm Neked is a bátorító szavakat!

Az az igazság,hogy attól félek,hogy rossz irányba lépek.Bár...ettől bármi jobb lehet.

2013. ápr. 6. 23:12
 25/37 anonim ***** válasza:
Amúgy mivel priusza van, és téged is bántalmaz, valószínű ha kapna is láthatást, csak felügyelet mellett. Nyilván a gyerek nem kell neki, de magának akarja,hogy veled kiszúrjon. Mindenképpen költözz el, más városba, és akár ott válts külsőt is: hajfestés, kontaktlencse, szemüveg stb, hogy minél nehezebben találjon rád. Nyilván vannak kedves barátai, akik megtalálnak téged, ha akarnak. Az anyaotthon azt hiszem anonim, tehát elrejt téged, amíg ott vagy. Mondjuk a swinget klubra mondhatja azt, hogy az nem bűn, nem árt konkrétan vele neked, de az apróhirdetést is mondhatja, hogy visszaélt valaki az ő adataival...
2013. ápr. 6. 23:12
 26/37 A kérdező kommentje:

Nekem személy szerint nem árt a swinger klubbal,de a gyerek erkölcsi,lelki fejlődését nem hiszem,hogy biztosítani tudja egy ilyen beállítottságú "ember".

Jelenleg is bírósági eljárás folyik ellene,adócsalás miatt egyébként,a priuszának meg ugye nyoma van nyilván.

Egy ügyből kifolyólag egyébként kifogást kellett volna benyújtania bíróságra,hogy miért nem fellebbezett időben.Illetve be is nyújtotta a kifogást.Ami egy orvosi igazolást takar,amiben az szerepel,hogy szuicid alkat,öngyilkosságra,depresszióra hajlamos.Gondolom,ez is egyféle bizonyíték lehet,nem?Egyik bíróság kikérheti az iratokat a másiktól,ugye?

Annyira gáz,hogy ilyeneken kell agyalnom... :(

2013. ápr. 6. 23:30
 27/37 anonim ***** válasza:

elsőként inkább azon agyalj, hogy hogyan költözz el még a gyerek születése előtt! utána már nehezebben tudsz menekülni ha gáz van. a babát nem fogja elvenni, újszülöttet sehol sem adnak az apjának, de nálatok még apasági sincs, és ha lesz is, akkor is kieszközölheted, hogy a gyereket csak a te jelenlétedben látogassa, így a visszavitel elmulasztása sem téma többé. de a legelső: költözz! Nincs senkid? Ezt a kérdést szerintem pont a hozzád hasonlóknak írták ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__41..

2013. ápr. 7. 00:28
 28/37 anonim ***** válasza:
Lázom írtak egész jókat de remélem a védőnő is tud segíteni! És ez tényleg jó,hogy felvenni amiket csinál! Remélem minden rendeződni fog! Én is voltam családi erőszaknak alanya és tényleg szörnyű főleg a szóbeli bántás nekem az rosszabb volt sokszor mint a fizikai! Ezért szerintem is mi hamarabb menekülj!
2013. ápr. 7. 10:18
 29/37 A kérdező kommentje:

Kedves 27es válaszoló!

Nagyon köszönöm a linket,jó dolog látni,hogy van valaki,aki próbál segíteni.Eléggé szégyellem a helyzetet,amibe kerültem,nem vagyok mániákus segítségkérő ember.Most teszem életemben először.Ahogyan Te is írtad:a baba születése előtt kell mindenféleképpen lépnem,utána már nem fog menni.

Kedves 28as!A lelki terror rám is sokkal rosszabb hatással van,kezem-lába remeg a félelemtől és az idegtől.És nem tehetek róla de mivel ez az ember állandóan ordít,mindig fognom kell a hasam mert másra sem tudok gondolni,mint hogy a kisfiam már mindent hall és miken mehet keresztül :(

2013. ápr. 7. 10:31
 30/37 A kérdező kommentje:
Még annyit:abba bele sem gondoltam,hogy ez családi erőszaknak minősül...
2013. ápr. 7. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!