Tudnátok segíteni? El vagyok késve a gyes igénylésével? Zöld kezet adok minden válaszra.
Jövő héten jár le a gyedem. A héten derült ki, hogy állapotos vagyok a 2. gyerkőccel. így átadnám a gyest a nagymamának. El vagyok késve a gyes igénylésével?
SAJNOS NEM TUDOM, HOGY ENNEK PONTOSAN MI A MENETE? Ezt is úgyanúgy kell igényelni, mint a "sima" gyest, hogy elküldöm a formanyomtatványt?
El vagyok késve az igényléssel?
Munkaügyes kolléganőm csak jövőhéten szerdán lesz újra, 27-én. Addig szeretném elküldeni postán a nyomtatványt.
Tudnátok segíteni?
értem, a nagymamának kell akkor majd kitöltenie a formanyomtatványt, ugye? És neki beküldenie.
Köszönöm.
igen, táppénzen lennék a 2. baba születéséig, mert veszélyeztetett terhes vagyok, pajzsmirigy gondok miatt. :(
ma válaszoló kettőnek, hogy én mindenkinek adtam zöld kezet. Nálam ez látszik, hasznosnak találom az adott választ. nekem ez megjelenik.
52%-s, neked is adtam, te voltál az első válaszoló.
de most ismét adok a két MA válaszolónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!