Ti rendelnétek egy olyan webshopból egy 60ezer Ft-os páramentesítő készüléket, ahol válaszra sem méltatnak?
Én a helyedben még keresgélnék, nézelődnék. Alapból nem rendelnék neten ilyesmit főleg nem ennyiért. Ezt látni kell, megnézni stb.
Attól, mert egyből nem válaszolnak nem kell rosszra gondolni. Mivel webshop nem te vagy az egyetlen leendő vásárlójuk tele kérdésekkel és mindenkit nem tudnak egyszerre megválaszolni. Ha 1 hét alatt sem válaszolnak, na akkor már más, de 2 nap még nem idő egy boltnál.
Nem, olyan helyrol nem rendelek semmit, ahol nem valaszolnak mar a kerdeseimre. Mert egybol arra gondolok, hogyha mar a vasarlasomnak sem orulnek, akkor annak mennyire orulnenek, hogyha esetleg gond van as kerem vissza a penzt, vagy elni akarok a garanciaval.
Most en pont leutottem vateran egy 2000 forintos tetelt, az elmult egy hetben ketszer irtam az eladonak es abszolut nem valaszol. Mar a vateran is irtam neki, hatha gond lenne az e-mail cimmel. De ugy sem valaszol. Szoval en mar ezt a ket ezres tetelt sem fogom atutalni (az automata ertesitoben kuldte a vatera a szamlaszamot), mert en nem fogok olyan eladoban megbizni es penzt utalni neki elore, aki elerhetetlen.
Nezz korul mashol is.
Viszont varhatsz is meg par napot, mert ez a negy napos hosszuhetvege kicsit megszeditette az embereket. Tobb bolton lattam, hogy most leltaroznak.
Várj még 1-2 napot, és a hétvégét ne számold bele!
Tudod most hosszú hétvége volt, tegnap volt első munkanap. 4 szünnap alatt több rendelés/kérdés érkezhetett hozzájuk, amikkel tegnap - az első munkanapon - találkoztak. Időbe telik mire feldolgozzák ezeket.
De ha pár nap múlva sem kapsz választ, akkor inkább nézelődj még tovább. Én nem rendelnék olyan helyről, ahonnét nem válaszolnak. De azért még 1-2 napot várnék!
Szia!
Kérdezz Tőlem még munkaszüneti napon is válaszolok 3órán belül. Ha nem készlet információ hanem műszaki a kérdés.
Üdv., Klíma Király
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!