Rendelnétek, rendeltetek ilyesmi oldalról ruhákat?
Ilyen és ehhez hasonló oldalakra gondolok!
Van új és használt ruhájuk!
Az a gond,hogy nálunk két bababolt van,ahol horror összegekért lehet kisruhát venni. Kb. annyiért adják,mint a Brendonban!
Soha nem rendeletem/ek gyerekruhát, én szeretem látni mit veszek.
Mondjuk Bp-en ez megoldható:-)))
Ráadásul hiáb arítják, hogy x méret, nem bittos hogy jó.
Lányomnak van 98-sa és 110-es cucca is, ami jó rá.
Én sokszor rendelek,a nagy márkák ismertek,azokat nem feltétlenül kell megtapogatni.
itt sincs semmi csak drága bababoltok.én elöször párat rendelek,és ha elégedett vagyok,akkor többet.
1. én szeretem látni, amit veszek
na meg nem is laknék máshol, mitn BP, sok dolog (pl ilyenek miatt) sem:-))))))
Köszi!
Ja, hát én sem bánom,hogy nem ott lakom!:)
Ezzel a ruhával úgy vagyok, hogy van már jó pár új, minőségi rucink, de ugye elég gyorsan nőnek, szóval nem mindenből akarok újat,mert a szívem szakad meg,hogy egy hónap múlva már nem tudom ráadni. Arra jó lenne a szép állapotú használt. Csak azt itt nálunk nem nagyon lehet kapni.
Mindig interneten rendelek, de azok új babaruhák.Jók a tapasztalataim és nem drágák.(rugi akciósan 1950 Ft.)Nem reklámozni akarom, de nekem nagyon bevált...-leopoldi.hu
A többit én nem merném kipróbálni.Külön van olyan rész ahol csak az akciós ruhák vannak.
bodybol a scamp vált be (scamp.hu)
és a zsákbamacska akcioban 600Ft-ért vannnak bodyk.
(1900ért a rugi nekem baromi drága,abbol a tescos jo volt,és ennyiért 3a vettem,vagy használtan néztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!