Titeket nem bosszant ha egy kérdező nem reagál egyetlen válaszra sem, mintha nem is olvasta volna el?
Engem annyira bosszant, sokszor hosszan kifejtem a véleményem valamiről, vagy utána nézek a neten mert segíteni szeretnék, a kérdező meg annyit sem mond, hogy kösz, vagy ilyesmi.
Pedig olyan jó lenne tudni, hogy bevált e valamelyik tanács, vagy mi a történet vége.
Nem a kamu kérdésekre gondoltam, itt van pl egy tegnapi, de sok másik is lehetne a példa:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
8 választ kapott a kérdező ( köztük vagyok én is), és annyit sem mondott, hogy köszönöm.
Igazad van,ez engem is zavar,ilyenkor elég illetlen a kérdező!
Én személy szerint ha kérdezek,mindig megköszönöm az érkezett válaszokat így érzem tisztességesnek! Na de nem lehetünk egyformák sem!
Én általában mindig megköszönöm. Általában. Van mikor a kicsim ül az ölembe és csak olvasni tudok, vagy belenyúkál, egyszerűen nem lehet mellette sokszor még olvasni sem.
Lehet nem mindig negatív dolog van a háttérben.
Az is lehet később olvassa, és már arra gondol úgysem olvassátok el.
Engem arra tanítottak, hogy ha szívességet kérek, akkor azt illik megköszönni, pl. a példa kérdésben a linket.
De ha csak az utcán megyek és megkérdezem valakitől, hogy mennyi az idő, azt is megköszönöm.
Valószínű az internet tett "minket" ilyen illetlenné, hisz névtelenek, személytelenek maradhatunk. Sokan biztosan úgy gondolják, hogy minek fárasszam magam köszöngetéssel, úgy sem tudják mások kik vagyunk, így nem tehetnek szemrehányást a későbbiekben, hogy "na ő az már megint, aki még köszönni sem tud".
Persze, van, hogy a kicsi nem enged írni, akkor én is későbbre halasztom az írást.
Köszi Nektek!:)
3. válaszolónak!
Én meg az 5000 Ft-os válaszoló voltam.:) Legalább 10 percet keresgéltem a neten, mert nem emlékeztem, hogy a Brendonban vagy a Kenguru Kidben vették a törülközőt. Nem találtam egyik oldalon sem, pedig szerettem volna belinkelni, ahogy a kérdező kérte. Így jártunk:)
engem is zavar
de engem az is zavar egy kicsit (bár ez nem jó szó, inkább kíváncsi lennék) hogy amikor vkinek komolyabb gondja van, kérdez, de a végén nem derül ki hogy mi lett a sztori vége, pedig olyan jó lenne ha visszanézne az illető és megírná hogy hogy alakult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!